سیبیلای شهرام ناظری تو ... آن موزیسین تمام شده و کچل
نمایش نسخه قابل چاپ
سیبیلای شهرام ناظری تو ... آن موزیسین تمام شده و کچل
عمت چند سالشه؟(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چمدونم بستم تو راهم(sm2)
کریستی دل من رای تو دارد
سر سودای تو دارد
رخ فرسوده ی زردم
غم صفرای تو دارد ... (sm81)
ادم خسته اینجا پست میده (sm142)برو چایی دم کن من چایی میخوام(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بچه اذربایجانم 20+10 پیر شدم(sm50)اره خودمم
کریستی سر من مست جمالت دل من دام خیالت
گوهر دیده نثار کف دریای تو دارد (sm81)
میلاد میام تمام سی دی های شجریان شهرام و هرچی خواننده ست میکنم تو .... اینقدر شعر ننویس یه بیت بسه(sm102)(sm102)
از درس خسته شدم (sm120) چایی دمه برو بریز واسه همه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
30 پیریه ؟ 40 اولِ جوونیه (sm59) خوشبختم (sm10)
دلت میاد ، تجاوز ، هاردکور ، اینجوری اصلا نمیتونم زیر دلم درد میگیره ، جون خودت تموم کن این بازی رو (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درس ولش ما مثلا مدرک گرفتیم چه شده الان دارم با مدرک فوق لیسانس کار پخش سیگار میکنم(sm120)تو این کشور فلک زده درس به دردی نمیخوره(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا همه بهم میگن پیر شدی بیا زن بگیر(sm2)
جان خودم بسه یه بیت بنویس باید کل البوم بنویسی میره رو اعصابنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه ادامه بدی مجبورم رسول گلنار ببرم پستو(sm2)