(sm2) در هر صورت خیلی داری زر میزنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2) در هر صورت خیلی داری زر میزنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی عمر اسم تورو کاشکی میخوندم الان فهمیدم خشیِ، چرا واقعا (sm2) از اول خشی بودی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلانسبت من و تو ، بقیه الدنگ هستن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موفق باشی فقط سخت نگیر کنکور رو. خدا همشهری الی الدنگ هستی خدا بهت صبر بده(sm120)
اونم جای خود داره دیوث(sm39)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمته خوشگله ترگل ورگله(sm51)
تو بیا پستو تا عملی حرف بزنیم عزیزم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سواد نداری دیگه (sm2) با همین فرمان هم میری به استقبال کنکور (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از حمایتت (sm2)نقل قول:
باشه ممنون (sm10) (sm70)
من خودم اینکاره ام بالام جان ، بیا مشهد ببرمت باغ آلو (sm2)نقل قول:
آدم همشهریشو ضایه میکنه؟ (sm70) ای فرومایه ، نه دلم ب کنکور 96 خوشه (sm70)نقل قول: