نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدایِ همزادم (sm134)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدایِ همزادم (sm134)
آزه عزیزم تا حالا چند تا بسته از این گرفتم وقتایی که میرم مسافرت از این میخرم سیگار خوبیه اما اینا همشون عربه اصلش گیر نمیاد هیچ اما کلا باحالترین سیگاری که تو ایران کشیدم مارلبرو پرمیوم هست اما گرونه نخی هم نمیفروشننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیچیدنش با دستگاه هست دیگه کار سختی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعی کن بیشتر از ف.یل.تر پلاس نکشی سیگار سبکیه تو همون حد نگهش دار
برم بخوابم (sm27)
نقل قول:
بهترین کارِ ممکن رو می کنی
عشق و عاشقی فقط دردسره (sm172)
(sm77)(sm98)(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دیگه اصله اصلش گیر نمیاد ولی همین هم خیلی مرغوب تر از آشغال توتون ایرانیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این پرمیوم راحت گیر میاد ؟؟ سبک و سنگینیش چطوره ؟؟
آره به خاطر همون سبک بودنش که دوست دارم ! من زیاد سیگار نمی کشم شاید هفته ای چند نخ همون چند نخی هم میکشیم مرغوب و نسبتا کم ضرر باشه که ارزشش رو داشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا قلیون میکشیدم ولی الان 2 ماهه که گذاشتمش کنار چیز مضخرفی بود
ما هرچی میکشیم از کمبود امکاناته(sm2)نقل قول:
تو به اتی نگا نکن اون مرفه بی درده(sm2)
تو سن و سال من هم دردسره هم حماقت و هم زودگذره (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که 5 دیقه س تو ترکم ولی خیلی سخته(sm2)نقل قول: