کجا؟؟؟ چه جوری تحمل میکنی دوریشو متکه نمیتونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کجا؟؟؟ چه جوری تحمل میکنی دوریشو متکه نمیتونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوابم میاد (sm28)
دیوث چرا از طرف من تصمیم میگیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
من زیاد احساساتی نیستم عادت میکنم زود (sm70) ولی خیلی دوسش دارم (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفته کرمان دیگه ما این سو او آن سو(sm172)
اینقد بدم میاد ازت مث مرغا 10 مسواکشو میزنه میخوابهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باووو حالا این یه چیزی گفت تو باور نکن(sm50)نقل قول:
سرکار میره خوب خستسنقل قول:
تو خیلی خیلی غلط می کنی که تبریک می گی(sm2)نقل قول:
(sm2)عالی بودنقل قول:
کوه که نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتیکه یه شب نشد 12 رو ببینه