درکت می کنم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
درکت می کنم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm189)(sm47)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی دو هفته دیگه میرم کرج... خودمُ میبندم به ورزش... هروقت سایزم کم شد میام که قشنگ تی شرتات اندازه ـم بشه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین مبارزه ـش خیلی زیبا بود... خیلی از آدما ممکنه وقتی تهدید میشن دست بکشن
مرد حساب یک صفحه و نیم اسکرول کردم تا رسیدم به انتهای پیامت به ما میگی گشاد؟ تو خیلی تنگی که این همه رو نوشتی... جــــــــــون چه چیز تنگی یافتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش باشی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس بگو... رفتی داروخونه الکی دمی رو بهونه میکنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه نشنوما (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین؟ همش همینُ گفته بود اون همه؟! ممد مگه تاکسی متر بستی به کیبوردت خب صاف و پوست کنده همین 1خطُ مینوشتی از اول (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگفتم؟ یادت نیست پس؟ بهمن ماه که کرج بودم... من و پیمان کنکور داشتیم... اگه سرباز شدم چی؟ تو شیرینی میدی؟ (sm70)
منم بگو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم بگید نامردا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm132)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه موزاییک های قشنگیه (sm132)
قلیون افتضاحهه سیگار بد جا افتاده مثلا من قلیون بکشم مامانم اصلا چیزی نمیگه اما سیگار ببینه میکشم کلم میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما با بچه ها هفته ای یکی 2 بار فرحزاد میریم اونا میکشن من اصلا قلیون نمیکشم فوقش یه پوک بزنم وگرنه اهلش نیستم آره همون ***** پلاس حفظ کن اگرم دیدی بهت حال نمیده سنگین ترش نکن مثلا روزاییی که میکشی فاصله بنداز بینشون اونطوری حال میده بهت دوزت هم نمیره بالا مثل من مجبور نیستی لایت بکشی....
نقل (sm2)
زنده باشی (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب یه چالش راه میندازه نمیگه ما عمکانات نداریم (sm74) مرفـه بی درد خــــــر (sm2)نقل قول:
میخوای بگی تو عارایش نمیکنی؟ (sm70)نقل قول:
چه متحول شده ایــــــــــــــن (sm77) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] میلاد دیشب چیکار کردی باهاش؟ (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
تو که 2تا عشقی (sm19)(sm19)