دختره به 100 نفر داده میگه ج.نده نیستم اجتماعیم :|
پس اگه اینجوری باشه پوریا م جقی نیست
هنرمند صنایع دستیه :|
نمایش نسخه قابل چاپ
دختره به 100 نفر داده میگه ج.نده نیستم اجتماعیم :|
پس اگه اینجوری باشه پوریا م جقی نیست
هنرمند صنایع دستیه :|
دقت کردین از وقتی گلشیفته
ل/خت شده جک های م/مه چقدر کم شده؟
اصن دل و دماغ نمونده برا مردم.
من حتی شنیدم وزارت بهداشت اعلام کرده، میزان خودا رضایی در هفته اخیر 30 درصد کاهش داشته....
خدا لعنتش کنه ...
به قلبم گفتم:دیدی چه راحت ازم گذشت اونی که یه عمرررر میگفت تو قلب منی؟؟؟....قلبم بهم گفتبرودی/ووث،برو خودتو رنگ کناونجوری که تو کرد/یش اگه منم بودم میرفتم!!
در پی تهدید داعشمبنی بر حمله به مرزهای ایراندرخواست می شود کسانی که در سال 88شعار ( نه غزه نه لبنان جانم فدای "ایران" )سر می دادند ، خودشون رو به مرزهای غربی ایران برسونن که وقت فدا شدنه!!! ������
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون دسته از دوستان وقتی تاپیک پر بشه از این نوع جکها دیگه به این تاپیک سر نمیزنن میگن چقدر چرته ، اما اگه دوباره جکها به قولی بی ادبی بشه همونا میان میخونن میخندن بعد گزارش میدن که فلان فلان هر کی این جکا رو میزاره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا اون دسته از دوستان موجودات عجیبی هستن به هیچ چیزی راضی نمیشن ، فدااا همه اونایی که صاف و یه دستن و گهگاهی لایک زیر پستامون (sm127)
پوریا جونــــــم ، شیــــوشم نشون بده دیگه (sm70)نقل قول:
پوریا جونم (sm70)نقل قول:
پدر زنم اس داده : هلو ...جواب داد : اسکل بی شعور ، هلو یعنی ,))k
ساعت 8 دم در حاضر باش میام دنبالت !
منم كه فکر کردم اشتباهی اس داده و ازش گاف گرفتم ، جواب دادم :
باشه شفتالوی من ...
مانتو خوشگلمو میپوشم میام ، عجیجم ...
پدر زنم اس داده : هلو ...
ساعت 8 دم در حاضر باش میام دنبالت !
منم كه فکر کردم اشتباهی اس داده و ازش گاف گرفتم ، جواب دادم :
باشه شفتالوی من ...
مانتو خوشگلمو میپوشم میام ، عجیجم ...
جواب داد : اسکل بی شعور ، هلو یعنی سلام !
آخه تو کی میخوای آدم شی ؟؟؟
سی سالت رد شده ، من چه گناهی کردم که تو دامادمی !!!