کاملا درسته!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کاملا درسته!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از هواداران اصفهانی استقلال، پس از گل تساوی این تیم در ورزشگاه نقش جهان درگذشت
نبودم دیدم بحث فوتباله گفتم بگم این خبرو ..
بازی استقلاله !?؟!
بزنم بیبینم ..
the oa
دو قسمت آخرم ببینم الان بعد نظرمو اعلام میکنم ..
مردم باید جهاد کنند
امروز تولد بهرام بیضایی نازنین ... (sm132)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدلی اسکات ... (sm50)
شخمی ترین فیلم همین predator ئه
این بیگانه تشریف داره
ببین اینایی که میگی درست .. شیرم تو هر چه سلاح نظامیه و هسته ای و برو تا آخر .. (sm2)نقل قول:
مشکل من سیگار یا آرش نیست . من میگم الکی از آدما خدا نساز !
اونایی هم که توی ایران زندانی هستن کسی نگفته آدم نیستن من اصن بحث م سر زندانی نبود .. در حالی هم که نمیفهمم مثلا با این تحریم ها چه سودی به حال اون زندانی ها داره
ولی منظورم اینه باید آدم عادلانه رفتار کنه اول اینکه اون چه خریه بخواد مثلا واسه ایران تعینن تکلیف کنه .. نمیشه به خاطر چند نفر زندانی که خودشونم اعتصاب کردن به تمام ملت پشت کنی
درسته که 90 درصد این بدبختی که ایران رو فرا گرفته از تحریم نیست ولی دلیل اصلیش همین میتونه باشه ..همین یعنی جوری ریدن به ایران که دیگه حتی چند درصد کاهش پیدا نمیکنه هیچ روز به روزم داره بدتر میشه
وقتی که کسی میگه تحریم یعنی همه چی حالا به فرض اینکه هم بگی در مورد تحریم اون سازمان ها بوده ولی همین بهانه ای میشه که اون تحریم های دیگه هم افزایش پیدا کنه خودت میدونی روی مردم بدبخت هم پیاده میشه ..
پس نمیشه گفت اونا آدم نیستن یا اینا آدم هستن ... من منظورم کلیه ..
نمیدونم چی بگم ولی من تو این چند سال عمری کردم از وقتی که فهمیدم اینجا چه خبره این حرفا رو میزنم چون اینا رو خوب میشناسم منظورم این دولت
آرش سبحانی کارش درسته از همه نظر
چه آلبومیه این رومی 2
تلفیق واقعی(sm50)
کسی اینجا بیمه تامین اجتمایی هست خودش سوال داشتم(sm74)
(sm2)عجب خر تو خری شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوالت چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این که ازمایش خون میگیرن فقط مخدرهای اصلی رو نگا میگن ببین داره یا نه یا اینکه کمترین شبه مخدر و نیکوتین هم نگا میگن ببینن باشه مثبت میزنن.اصن باسه چی میگیرن(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که نفهمیدم چی گفتی
میگه بریم آزمایش اعتیاد فقط مواد مخدر مثلا مثل تریاک و هشیش و ترامادول و هرروئین رو نشون میده که مثبت هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا سیگارم نشون میده .. ولی نه سیگار و نیکوتین این چیزا نیست به گمونم
مگه برای اینکه دفترچه تامین اجتماعی بدن ازمایش میگیرن ؟ (sm77)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی دیوث الان من از کجایِ آرش یا هر کسِ دیگه ای خدا ساختم !؟ (sm2)
اصلا کدوم خدا !؟ خخخ !
وقتی تو می گی : یه سری آدم توی زندان خود شون اعتصاب غذا کردن دیگه بحث تمومه .
بی خیال . (sm10)
آره دیگه اگه جایی مشغول بشی و بخوان بیمه ات کنن باید آزمایش اعتیاد بدی و سوسابقه هم بگیری
ایجور باشه که کارگرا توشون معتاد زیاد دارن هیچوقت بیمه نمیشن !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)با یه نماینده ریدیم به مجلس
همه جا با پارتی میتونی کارات رو حل کنینقل قول:
نمیدونستم به اندازه کل کارگرای مملکت پارتی هم تو ادارجات داریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
بزودی گوشی محبوب من عرضه میشه و میتونی خرید کنین قیمت زیر یک میلیون
همشون که اینجوری نیستن یه سریاشون اینجورین یه سریاشون هم که از اول معتاد نبودننقل قول:
الان همین جا من چندتا از بچه هام شیشه میکشن که بتونن مثل بلدوزور کار کنن اونم 3 شیفت واسه حقوق بیشتر
تو ایران برده داری هستش (sm50)نقل قول:
بابک چندسال پيش تو فيس بوک ى انتقاد ازش کردم اونم محترمانه ،زد و بلاکم کرد..مردىکه پوپوليست،همه حرفاشون شعاره داداش ادعاى دموکراسي و آزادى بيان دارن فقطنقل قول:
دیوث بیا تلگرام (sm2)نقل قول:
(sm50)
تو ک و ن ش عروسيه کچل خان(sm2)
آزمایش اعتیاد = ادرارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آزمایش خون واسه انالیز بدنه . نوع خون ، قند خون و ..
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رحمتش کنه
هر نکته ای درباره دیگران،که ما را آزار می دهد،سرنخی هست برای شناختن بهتر خودمان.....