(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
دیوگوگارسیا (sm74) مقر فرماندهی امریکا ( اقیانوس هند )(sm74)
کامنت بذارین بگین دیوس کاورای اورجینالو بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
براش از داعش دعوتنامه اومده تو کاور می خوای؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینکشو داری امیر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا هدفشون اصلا دین نیست ،دین رو رد کردن فقط به اصطلاح خودشون تو کار بهشتن (sm50)نقل قول:
نقل قول:
چند شب پیش یکیشون در مترو سراغ من اومد ،شروع کرد تز دادن و چرت و پرت گفتن . بعد یک قران بهم داد که روش علامت این گروه بود ، بهش گفتم می دونی این در آلمان ممنوعه ؟ گفت نه چه کسی گفته ؟ من هم ایستگاه بعد به بهانه صحبت پیادش کردم ، به پلیس اطلاع دادم و سریع دستگیرش کردن تا یاد بگیره کی گفته که ممنوعه(sm2)آدم فروش
زدم کاورای اورجینال رو نمیذاری میخنده دیوث
دیشب گفتم بزاریم گفت صبر کن چند روزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درباره چی بود؟کجا بود؟نقل قول:
اینتراستلار یا بین ستاره ای جدیدترین فیلم کریستوفر نولان در ژانر علمی تخیلی است، متیو مک کاناهی بازیگر اصلی این فیلم است.
اوففففف جونم مك كانهي (sm88)
هر چی سعی کردم نظرمو نگم تو پست بهادر نتونستم
حالا چیکار میکردننقل قول:
سلام من به افتخار پاروی بی قایق گفتم عضو شم تو خوشالی شریک باشم (sm10)
سلام خوش اومدینقل قول:
نوشته اصلی توسط hamid.chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید فیلمی که مک کانهی اسکار رو برد از لاغر شدنش کفت برید یا نه ؟ اکه حال کردی با این قضیه فیلم machinist رو حتما حتما نکاه کن کریستین بیل دقیقا شده مثه اسمیکر ارباب حلقه ها جالبیش اینجایه کمتر از یک سال یا شیش ماه بعدش بت من رو بازی میکنه که بدن داره در سطح تیم ملینقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش اومدی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamid.chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مکه من رفتم خارج (sm54)در مورد چی ماخواد مشورت بکیرهنقل قول:
اینا فقط بلدن برن تو فبس کوبانی کوبانی کنن . اگه جنگم بشه میرن تو سوراخ موشا (sm1)نقل قول:
من نمی دونم چرا اماده ین یه اتفاقی بیوفته بگین دیدی بد بود !!نقل قول:
همونطور که ۱ ماه پیش گنده های داعش و اسرائیل با پرچماشون یه یا جمع بودن لو رفتن ، معلوم میشه از طرف امریکا هم به وجود اومدن !
طوری اینا رو شست و شو مغزی دادن که البته از قبل هم اصولشون همین بود ، شیعه کشی مساوی با بهشتِ ، این جنایتا الان اوج گرفته در حالی که سال ها پیش هم تک و توک این اتفاقات میوفتاد !!
کجای اسلام گفته شیعه بکشید میرید بهشت ؟ شما ها فقط راحتی می خواید و ازاد بودن به خاطر همین دین رو اینجوری می کوبید !!
من خودم بعضی از تحریف هایی که شده و دینی که عوض شده رو اصلا قبول ندارم ، ولی دین حقیقی رو خیلی بش معتقدم ،
یه خری بیاد بگه عاقا من جز دسته ی گاو ها هستم شما هم قبول میکنید ؟
داعش داستانش فرا تر از ایناست که بخوام الان اینجا بگم (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روزی میشه واسه همین داعشی ها امامزاده میزنن ، مردم ایران میرن آویزون ضریحشون میشن شفا بگیرن
ببخشید که تند حرف میزنم
راست گفتی
باورت ميشه هنوز فيلم ِ اسكارش رو نديدم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مكانيك رو ديدم . بيل انگار فقط يه استخون بود كه روكش كشيده بودن روش (sm120)
سريال ِ متيو رو ديدي ؟
بدون اجازه ؟؟!!!(sm77)ینی چی بدون اجازه بره اونور ؟نقل قول:
ترکیه ‘اجازه نمیدهد’ آمریکا از خاک کشورش به داعش حمله کند
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمتون گرم (sm19) کاشکلی مفید واقع شم یا حداقل دلقک خوبی باشم (sm74)(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]اگر خدایی نکرده داعش به ایران حمله کنه قبل از اینکه به دست مردان داعش بیفتم خودکشی میکنم.(sm2)
(sm81)
میدونی چرا ؟نقل قول:
(sm10)نقل قول:
(sm2)از وقتی شعرا رو زدم شش نفر اومدن گفتم اقا نشستیم همه غلتا رو گرفتیم اینم تصحیح شدش
داعش مگه قراره حمله کنه ؟ (sm77)(sm74) بابا من تازه عضو شدم ک (sm81)نقل قول:
عمه کوچیکمو یا بزرکه ؟نقل قول:
وای منو میگی ؟ (sm74) خدایی خب غلطاش رو گرفتم اگه یه غلط پیدا کردی یه معجون مهمون من (sm59)نقل قول:
چرا ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا دین چیز مذخرفیه
حالا تو باورت میشه من هنوز فرار از زندان رو ندیدم ؟(sm25) یه سریال فقط دیدم اونم لاست بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستانی داعش و ترکیه دارن خیلی جالبه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته این چند روزه دیگه خیلی سه شده و امریکا خیلی داره بش فشار میاره بعید میدونم اخر اجازه نده
داعش چسبیده بود به پیشونی ترکیه کار نکرد الا به کشور های عراق و اینا
ترکیه هم شیک و مجلسی ، هر بشکه نفت رو تو این وضعیت میخرید ۲۵ سی دلار (sm77) میفروخت ۱حداقل ۱۰۰ دلار (sm70)
چیزی که اینا به اسم دین به ما شناسوندند اره !!! اما اصل دین خداییش این شکلی نیست (sm74)نقل قول: