بازم خوبه اینارو تو حالتی گفتی که آرامشبخش خوردی مثلا (sm2)
اگه غیر از این بود که دیگه هیچی (sm51) میگفتی ...
نمایش نسخه قابل چاپ
بازم خوبه اینارو تو حالتی گفتی که آرامشبخش خوردی مثلا (sm2)
اگه غیر از این بود که دیگه هیچی (sm51) میگفتی ...
ابراز محبتت تو حللللللقم دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوکرم فدات(sm127)
حالت چطوره؟(sm134)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm90)
(sm2) همون یه خط عبارت تتلو رو هم داشته باش.
حال نداشتم ... (sm2)
خاله کیمیا (sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلنا بیشتر تو تلویزیون بود اما الان ... (sm172)
این خاله ها رو از کجا میشناسی؟ همش تلویزیون یا؟(sm120)
(sm128) بعضی هاشون آره تو تلویزیون بودن که الان نیستن بیشترشون.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی ها داخل یک سری جاهایی برنامه دارن مثلا کیش یا جاهای تفریحی دیگه ...
راستش کیمیا رو خودمم نگاه میکردم برنامه هاشو (sm2) یا اون خاله بنفشه (sm120)
استاد سالار عقیلی - شهیدان عشق (sm81)
گریه ام گرفت (sm81)
آخه بی رحما، این مردم چه گناهی کردن آخه که میاین سوراخ سوراخشون میکنین (sm74)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معمولا رپ گوش نمیدم ولی این خوب بود.(sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی تو خوبی ؟ (sm127)
ای خوبم نباشم چ میشه کرد .
کیری کیری زندگی رو میزاریم پشت سر (sm50)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه آرام بخش رو نمی خوردم که بی تف(sm30) می کردمت (sm2)
تف تو آواتارات (sm2)
نقل قول:
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب قرمساقی هستی تو (sm2) آخه چجور دلت میاد خشک بکنی (sm30)
تو که گفتی کامل بگو همه ببینن حالشو ببرن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من عین مرده ها بی حس و فقط انگار یه دوله بغلت(sm222)(sm30)
حال نداشتم بکشم بیرون حال ندارم پا شم از روش آبم اومد 5 دیقه ای دیگه ام نمیخوام باشم پهلوش (sm128) (sm90)
ینی ببین چقدر استعداد در این 2 خط شکفته شده (sm2)نقل قول:
منم شکر خوبم میگذره دیگه.(sm120) ولی به سختی(sm51)نقل قول:
(sm172)
(sm120)نقل قول:
(sm2)
چجور به ذهنش رسیده اینا...
سهند نیست (sm132)
شایدم دوست نداره (sm19)
راستی صادق، افترافکتت، 2018 هه؟
پروژه های افلاطونی بدون خطا باز میشن؟
(sm50)
شایدم همون موقعه که اینو خونده رو کار بوده (sm2)
(sm2)
دیوث چه طرفداری هم داره
نقل قول:
آره آخرین نسخه هست.نقل قول:
پروژه هاش مشکلی ندارن.
از این من فقط همون آهنگه بزار تو حال خودم باشم رو گوش میدم...
(sm10)(sm19)نقل قول:
بسیار عالی.
چون الان 2017 دارم، گفتم 2018 رو دانلود کنم، یوقت مشکل دار نشه...
به همین خاطر گفتم بپرسم ازت (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
البته این حجم از سسشعری که گفتی قابل تحمل (sm2)
حتما یک نقش خوب بهت بدم بازی کنی اینده خوبی برای بازیگری داری (sm2)
(sm50)
(sm19)نقل قول:
(sm134)
منِ خاموش را، از شب مترسان
(sm172)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز بدجور هوایِ صدایِ بهرام حصیری رو کردم (sm230)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام صابر خوبی؟(sm134)
یه کلیپ معرفی کردی موزیک (Rozegar - Omid Tootian) از یوتوب
آهنگش رو نداری به صورت جداگانه؟ کیفیتش 128 هم باشه ایرادی نداره.
مرسی.(sm127)
تلگرام فرستادم.نقل قول: