-
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو ببینید ناموسا وقتی دیدم بغض کردم تا سه ساعت حالم خراب بود مرد 40 ساله جلو دوربین بغض میکنه(sm74)
بخدا قسم من خودم شرمنده شدم دیدم وااااااااااای (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
-
-
-
هرچی سنگه واسه پای لنگه(sm50)
-
بخدا کم نداریم اینجوری خدا شاهده تو خیابون پرن اینجوری آدم.
اینا آتش زیر خاکسترن بخدا کی پاشن بزنن دودمان این ولد الزنا ها را به باد بدن خدا میدونه.
-
-
سلیمان با اون همه عظمتش که جن و اِنس فرمان بردارش بودن و این شکوه شوکت داشت رفت و ازش هیچی نموند.
شما که ابولش هم نیستید(sm50)
-
چی کار میکنی ؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
-
-
من که دارم صفحه ی آخر می بینم.
مهدی فلاحتی: هاشمی رفسنجانی به قتل رسیده با دلایل قوی و اثبات شده و صحبت های فائزه رفسنجانی (sm50)