چقدر گریه کردم شبا بی صدا
چشمایی که عادت به گریه نداشت
من و تنهایی و این دردیه
یه شب منو بی تو راحت نذاشت
(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
چقدر گریه کردم شبا بی صدا
چشمایی که عادت به گریه نداشت
من و تنهایی و این دردیه
یه شب منو بی تو راحت نذاشت
(sm74)
داری فکرمو تو جنون می کشی
که مجبور شدم دور بشم از همه
که هر عابری حالمو دید گفت
چقدر غم تو چشمای این آدمه
چقدر دوست دارم برای یه شب
فراموشی بگیرم برم تو خواب
چشمامو ببندم به رو غصه هام
دیگه پا نشم از این تختخواب
(sm88)
خانمجون و فروغ کدومشون بودن (sm25)یادم رفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عسکری گوش نمیدم، حس و حال صداش به دلم نمیشینه، شعراشم که مث اکثریت چیپه خوشم نمیاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته همون آهنگ "از عشق" که واسه "علی ایلیا" ـس قشنگه، شعرش معمولی و ساده اس ولی قشنگه (sm172)
پس اون چیه که همیشه میذاری میگی جواب عاشقتم مرسی نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها مال همون آهنگه حواسم نبود (sm59)
خب گفتم که از عسکری فقط همون ترک "ازعشق" رو میگوشم... منظورم این بود شاعرش "علی ایلیا" ـس نه خواننده اش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمید عسگری رو دوست دارم (sm127)
باکتری ای دیگه (sm59)(sm70)نقل قول:
باشه توام ویروس دیوث بدافزار هستی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]