دین چه خوب چه بد باید شخصی باشه عین لباس .. شما هرچقدر از لباس ی شخص بد بگی اون دوست داره همونو بپوشه حالا چ زشت چ زیبا
من خودم شخصا به دین معتقدم
آیه ای هست توی سوره ی غاشیه :
ای محمد تو تنها تذکر دهنده ای و نمی توانی کسی را مجبور به ایمان کنی.
نمایش نسخه قابل چاپ
دین چه خوب چه بد باید شخصی باشه عین لباس .. شما هرچقدر از لباس ی شخص بد بگی اون دوست داره همونو بپوشه حالا چ زشت چ زیبا
من خودم شخصا به دین معتقدم
آیه ای هست توی سوره ی غاشیه :
ای محمد تو تنها تذکر دهنده ای و نمی توانی کسی را مجبور به ایمان کنی.
فقط داريد نظرات ِ خودتون رو واسه خودتون قانع مي كنيد (sm120)
مطمئنی که اینارو اسلام میگه؟یا حرف دوستان کلاه بر سر میباشد؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معیار حق و باطل ، عقله !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایده بهشت داعشی از نظر خودشون حقه چون چیزی که ندارن عقله ، ولی نگاه جهان به داعشی ها دیگه مشخصه چیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اطلاعاتی که داری از کتابی خوندی که حداد عادل نوشته (sm2)
بی خیال فیلما . تو خوب باش (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ربطی داره این سوال دیگه میره جادی خاکی و کلا اعتقادت رو داری انکار میکنی !! دیگه شما به برگزیده بودن امام علی هم شک داشته باشی که دیگه هیچی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره افرین (sm70) تازه اونا خیالی ان بیشترشون (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره همون تنها منطقم کتاب دینیمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) خيلي دارم سعي ميكنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جواب منو بده ، من کافرم اصلا ، تو فقط جواب منو بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamid.chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باور میکنی ابوبر بغدادی از طرف خدا اومده ؟
اگه که نه . چرا به حضرت معاویه ع و امام ابن ملجم مرادی این حق رو نمیدی که اونام باور نکنن ؟ (sm2)
افرين افريننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دين و ايين و سنت نميدونم هر پرت و بلاي ديگه هم دقيقا نقطه مقابل عقل
چیزی که شما میخوای دین نیست ، ازادی هست که تو بخور ، بخواب تعریف شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم يه نوع زندگينقل قول:
خوبه قبول داري دين مانع أزادي و تفكر
حالا یک ماه میخوان محرم رو بکنن تو کیون ما ، نمیدونم چه گهی بخوریم این ماه
هر کی تو فیس پست مذهبی بزاره بلاک میشه
عقل تو شاید همچین نظری بده ، ولی همین دین کتابی داره که سالیان پیش حتی نمیدونستم علم چیه ، ولی هنوزه که هنوزه دارن دانشمندا به جملاتش پی میبرننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد محرم بیارشون بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه معلومه که باور نمیکنم ! برای اینکه هر ننه قمری در بیاد بگه من از طرف خدام که نمیشه !!! دونه دونه از اون پیامبرش بگیر تا خود امام زمانش با هزار دلیل و معجزه و مغرفی شدن . یه جور میگی که انگار مثلا امام علی یا امام حسین هم مثله ابوبکر اومده گفته من از سمت خدام !!! اقا شما یا خدارو قبول داری یا نداری ! اگه به وجود خدا ایمان داری پس بخوای یا نخوای یا هزار مدرک و دلیل میشه ثابت کرد که اما زمان بر میگرده به جدش امام علی و امام علی هم برمیگرده اخر اخرش به خدا !!! مدارک و شجره نامه ها موجوده !! اما اگه خدارو کلا قبول نداری که بحثش یه چی دیگستنقل قول:
یه حیوان هم فقط بخور و بخواب داره ، فرق انسان با حیوان پس چیه ؟نقل قول:
دین وسلیه ازادی و تفکر ، مثل این که قران اصن باز نکردی
همین تو میری تو فیس بوکت حسین حسین میکنی . محسنم کلی کارای مذهبی داره ههنقل قول:
عجب (sm98)
(sm98)
غلط كردننقل قول:
گوش ما از اين حرفا پره
كدين هنوز تو بهشت و جهنم و دستشويي رفتن و اداب نظارت مونده
دین تو شهر و مکان تعریف نمیشه !!نقل قول:
یه انسان ۱ میلیون سال زنده مونده .....
منظورت چیه ؟
من نه حسین رو قبول دارم ، نه قرآن و نه محمدنقل قول:
غلط بکنم حسین حسین کنم ، سر همین کار تنهاترین هم سه روز ریده شد به اعصابم
کی غلط کرده دقیقا ؟ منظورت چیه ؟نقل قول:
یادمون نبود مصاحبه داریوش (sm54)
اوه اوه ! شما خیلی مرخصی دادا ! من ترجیح میدم دیگه جوابتو ندم خیلی بی شرمانست این حرفا !! فقط میدونی به عنوان اخرین نظرم نسبت بهت اینو میگم که 5 دقیقه وقت بذار به زندگیت فکر کن ... حساب کن چند بار کمکت کردن چند بار حرفاتو شنیدن و اروزهاتو اوکی کردن مشکلات خودتو خانوادتو حل کردن !! ادم مگه میشه انقدر نمک نشناس باشه ؟؟ نکنه همه چی رو مدیون خودتی ؟؟؟ نه به خد ااینجوری نیست ... میدونی ؟ حالا میفهمم حرف پیامبر رو که گفت مردی که بعد ها به ما ایمان میارن خیلی ارزش ایمانشون بالاتره . من همیشه میگفتم چه ربطی داره الان که کسی نیست تهدید کنه مسملون نباش پس چرا باید ارزشش بالاتر باشه ؟؟؟ فهمیدم واسه همینه که انقد تحریف و تحریف گر زیاد میشه که دین اصلی گم میشه . و پیدا کردن اصلش و غوطه ور شدن تو تحریفاش ادمو به جاهای بدی میکشونه !! شما اینجوری ادامه بده هرجور میلته !! اما پس باید قبول کنی که روزی که به بدترین روز ممکن افتادی و یه مشکل واسه خودت یا عزیزترین کسات اتفاق افتاد بازم میتونی زیر لب بگی یا حسین ! بازم بعید نیست دستتو بگیرن . اما خودتی که اب میشی از خجالت . این نظر منه جالا مخترم یا نامحرتم .نقل قول:
همین الان داریوش گفت آدم هر لحظه میتونه عقیدشو تغییر بده
من عقیدمو تغییر دادم دو ساله
البته از بچگی هم من هیچ حرف چرت و پرتی تو کتم نمیرفت ، اما ترس به روحم میخ شده بود
واقعا فیلم قشنگیه این کلاف ..
با اجازه از سينا البتهنقل قول:
تو بحث اكران يه بحثي هست به اسم گروه سينمائي
پنج شش تا داريم فكر كنم بعد اينا هر كدوم يه سينماي سر گروه دارن كه بقيه سينما ها زير گروه اون و همه با هم نمايش ميدن يه فيلمُ
مثلا گروه استقلال با سر گروهي سينماش
يه بحث ديگه هم هست پرسيد ها و مجموعه هاي سينمائي همون طور كه سينا گفت
الان بوديم سينمائي كه زدن جديدا مثلا دوازده تا ساله نمايش داره ولي خب همه كه يه فيلمُ ايران نميكنن
بيشتر فكر كنم منظور تو همون بحث گروه ها باشه
این حرفو جا دیکه نزن بهت میخندننقل قول:
چرا ؟ مگه چی گفتم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)به اعتقادات من چیکا دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیاد بود فقط خط اولت رو خوندم ، با من بحث بحث نکن هیچوقت ، چون فعلا 5 سال عقب تری (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamid.chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر چرا پستمو پاکش کردی ؟؟؟؟؟؟؟ (sm77)
کتاب نهج البلاغه نوشته عمه ایشونهنقل قول:
باشد . شمر بن ذی الجوشن هم شاعر بود ، هم طبیب بوده ، هم یک روحانی معروف و با خدای اون زمان ، حافظ کل قران (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا ذات انسان کثیفه میخواد از همه چی سواستفاده کنه
شما با دین رو میگی من هزار تا مثال بهت میزنم بدون دین و مذهب هر گندکاری کردن
صد سال پیش همین کشور های غربی و که داد فرهنگ و تمدنشون گوش ادمو پر کرده مگه هر خراب کاری و گندی تو این دنیا نکردن
مگه الان نمیکنن
اونا هم دین ندارن و از صد تا مثل ما روشنفکرترن
ادم کشتن و سر بردین ربطی به دین و ایمان این چیزا نداره به ذات پلید انسان مربوط میشه