دمت(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ره .. اهنگ باس حسش بیاد بگوشی(sm120)
ا
نمایش نسخه قابل چاپ
دمت(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ره .. اهنگ باس حسش بیاد بگوشی(sm120)
ا
خلاصش یه جوری از محسن تعریف که الان تو *** محسن عروسی هست قشنگ رید دهن خواننده های دیگه بعدش دل من رو به افتخار تنظیم کچل گذاشتن بعدش گفت البوم امیر بی گزند مگاهیت هست بعدش گفت محسن جز 5 خواننده برتر ایران هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدااااا (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها (sm172)
دمت جیز(sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوریا یافت.. دمت گرم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اون ترک رو اگه بتونی بفرستی خوب میشه(sm120)
از نگار فقط "مرگ" و "نگار" رو شنیدم سَرسَری...
مرگ خیلی قشنگه به نظر (sm74) باید با هندزفری بعدا دقیق بگوشم ببینم چیه...
صداش از آلبوم قبلیش به نظر خیلی تغییر کرده... انگار یکی دیگس (sm192)
من با نگارش خیلی حال کردمنقل قول:
ان کیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم اتش در نیستان
امروز مستیم ای پدر
توبه شکستیم ای پدر
(sm111)
سینجول ی روش داشتی ی ترک رو انلاین از فایل زیپ میکشیدی بیرون..چی بود؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثو چجوری تگش کنم(sm2)