(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای کشتن یک زن
نیازی نیست
ترکش کنی یا به او خیانت کنی
فقط کافی ست
وقتی پیرهن گل گلی اش را می پوشد
فراموش کنی بگویی :
چه زیبا شده ای بانو
نقل قول:
:|
برو سرچ بزن ببین هست تو نت؟
من بای
تتلو اوندفه تو شمال کتک خوردی یادت نیس سگ ولگرد ! مگه نبینمت تو شمال بچه کو/ نی !
ـــــــــــ
پ . ن خاطره بازی (sm50)
دلم تنگ شده بود (sm172)
صابر / مجی / نوید / خانوم منشی (sm70) تندیس / پیمان / میلاد / احسان(sm172)
جدیدا که نه ولی یه دفه هم ارمین ادرس داده بود (sm70) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] توام خیلی وقته نیستیا فکر نکنی حواسمون نیست... کجا غیبت زده اخه؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختر همساهه؟ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هاع ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Cannibal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm25)نقل قول:
زدم نبود واسه همین پرسیدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قـَر نکن دیگه اِ (sm138)
منم هستم ... یکم حس و حال نداشتم ... میامدم وسط بحثتون بود ... منم بی خبر فقط یه موز برمیداشتم و میرفتم ...نقل قول:
ما دختر همسایه مجرد نداریم ... داریمااا ولی خیلی کوچیک تر از اونیه که دختر همسایه حسابش کنیم
نمیدونم کی بود ولی بازم خدا نگهدارش باشه(sm50)
بنده اجازه دارم شماره شمارو داشته باشم خانوم ؟؟؟ (sm19) (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر شبیه عارمین تایپ کردی (sm77) خودتی حلالزاده؟!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Cannibal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]