حالا این ی هفته ی سال میگذره (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا این ی هفته ی سال میگذره (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو دستم داغِ سوسنگرد (sm172)
استرس نداشته باش نهایتا بره سال دیگه ناراحت نباش ! (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه دخترم هستی بعدا ازدواج میکنی میری تو زندگی دیگه وقت درس خوندن و کار کردن بیرونم نداری (sm120)
ب احتمال زیاد اره میمونم ولی بازم استرس گرفتم امروز یهو (sm74)نقل قول:
ما از اون خانواده هاش نیستیم (sm120)
اینم طرز فکر جوونای این مملکت میری خونه شوهر دیگه وقت کارکردن و درس خوندن نداری . دمشون گرم عجیب مغزارو شستشو دادن
مثل من باش خییییییییلی ریلکس (sm2)
شوخی میکنه ب دل نگیر (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره ازدواج که میکنی بچه دار که میشی دست و پا گیره برات (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاشکی مقابل خانوم منشی هم ریلکس بودی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز اینطوری شدم معدم میسوزه اصن نابود شدم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از تجربیاتت در روز کنکور بگو (sm59)