یوزر حدیث شبیه به یوزر منه یه لحظه فک کردم از من نقل گرفتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یوزر حدیث شبیه به یوزر منه یه لحظه فک کردم از من نقل گرفتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی کنکور نرم (sm2) ینی پول بلیط بدم واسه عبدلمالکی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط ازدواج سفیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوجولات نمیدن؟ (sm2)نقل قول:
من اینجا تو صدا و سیما آشنا دارم بلیط کنسرت و سینما میدن بهش اونم میده هر چندتا که بخوام - بیا برا ردیف میکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدیر گروه چاوشی شدم این افتخارو مدیون شماها هستم بچه های موزیک باران از این پس واسه حمله دیگه خودم اقدام نمیکنم میشینم نظارت میکنم(sm2)(sm2)
نمیدونم تو این موارد صاحب نظر نیستم (sm2)نقل قول:
یه حمله ای واسه خداداد عزیری برنامه ریز کن واسه علی اوجی شاخ شده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول: