ریدی اول بگو چی به من میرسه (sm2)حق منو باید بدی (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ریدی اول بگو چی به من میرسه (sm2)حق منو باید بدی (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خونه ی خاله کلاسیک ترین راه واسه پیچوندن به حساب میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه به جان خودم خب تو لیست بنویس ویندوز رو هم عوض کن 8 بزن یا 9 یا 10نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) فقط من نگرانتم اینقد ب خودت استرس وارد نکن ی کنکورِ دیگه چیزی نیس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برید دانشگاه آزاد بدون کنکور راحت و بدون استرس و بدون درس خوندن مدرک بگیرید
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که باهاش صحبت نکردم من مثلا باهاش قهرم (sm50) رفیقم با گوشی من زنگ زد (sm59)
اون مدرک رو باید لوله کنی .... بله (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیقت ...کش نیست (sm2)نقل قول:
(sm2) باشه (sm155)نقل قول:
یعنی رفیقم دروغ گفته ؟؟؟ (sm2)نقل قول: