یارو ﻓﯿﻠﻢ ﺳﻮ.ﭘﺮ ﻣﯿﺒﯿﻨﻪ، ﺑﻪ ﺯﻧﺶ ﻣﯿﮕﻪ ﺗﻮ ﭼﺮﺍ ﻣﺎﻝ ﻣﻨﻮ ﻧﻤﯿﺨﻮﺭﯼ؟
ﺯﻧﺶ ﻣﯿﮕﻪ: ﻋﺴﻞ ﺑﺰﻥ ﺑﻬﺶ، ﮐﻨﺠﺪﻡ ﺑﺮﯾﺰ ﺭﻭﺵ ﺗﺎ ﺑﺨﻮﺭﻡ، طرفم ﻣﯿﮕﻪ: ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﺨﻮﺭﻣﺶ
نمایش نسخه قابل چاپ
یارو ﻓﯿﻠﻢ ﺳﻮ.ﭘﺮ ﻣﯿﺒﯿﻨﻪ، ﺑﻪ ﺯﻧﺶ ﻣﯿﮕﻪ ﺗﻮ ﭼﺮﺍ ﻣﺎﻝ ﻣﻨﻮ ﻧﻤﯿﺨﻮﺭﯼ؟
ﺯﻧﺶ ﻣﯿﮕﻪ: ﻋﺴﻞ ﺑﺰﻥ ﺑﻬﺶ، ﮐﻨﺠﺪﻡ ﺑﺮﯾﺰ ﺭﻭﺵ ﺗﺎ ﺑﺨﻮﺭﻡ، طرفم ﻣﯿﮕﻪ: ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﺨﻮﺭﻣﺶ
پیج مشکلات ج.ن.سی . . . . .
سلام ^_^ ،
دخدري هستم ١٨ساله من موقع س.ك.س هر سي ثانيه باد شكمم خالي ميشه گاه صدا دار گاه بي صدا عايا اين مشكل مقطعي هست يا احتياج به مداوا داره؟؟
پاسخ متخصصان طبابت:
١.قبل س.ك.س هواگيري كن
٢.از شدت ذوغ بلبلي ميزنه واست
٣.واشرت پوسيده بايد عوض كني
٤.چطوري گ.و.ز.وووووو ٥
.برا پاعين اوردن سرعت كمپرس ميكنه
٦.اَه اَه برو گمشو الان ميگ.و.زي به پيج
٧.خب وقتي داره تل..م.به ميزنه دهنتو باز بزار باد بايد از يه جایی خارج بشه
یه سوال که همیشه فکرمو مشغول کرده . . . . . . .
م.م.ه های مرد چه کاربردی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(sm98)
پست های جدیدم پاک میشنا دوستان... کلا سایت چند ساعت به عقب برمیگرده... پیشتر هم اینطوری شد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm21)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بِیس باس حجم میدادی بهش (sm70)
من هنوز معتقدم باز باید جنگید (sm120)
پس یکی از اونا میلاد خودمونِ (sm70)
(sm127) زیادی باس سرشو کج کنم چپ میشه (sm37)
امیدت به خدا باشه...
مرگ بر استکبار جهانی (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استکبارو ول کن زیبایی کارشونو ببین ما هم چارشنبه سوری داریم(sm25)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس یکی از اونا نادر خودمونِ (sm70)
من کدومم اون وخ؟؟؟؟؟؟؟؟(sm77)
دیدم خب... آتیش بازی این مدلی دوست دارم... دلم خواست (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجام شب چهارشنبه سوری وجب به وجب پلیس وامیسته که مردم جُم نخورن (sm138)
یکی از اون 423تا (sm59)
میگن آرزو بر ایرانیان عیب نیست(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm102)(sm102)
خدایا!!! این سرنوشتی که برایم تجویز کردی؛ عوارضش زیادست! سینه ام می سوزد... چشمانم خیس می شود... نفسم تنگ می شود... گلویم میگیرد... دوباره میام پیشت... برایم سرنوشتی ازجنس آسمان بنویس... نه زمیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــن(sm50)