(sm120)پسر عجب چیزیه
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)پسر عجب چیزیه
(sm128)فعال شد زنگیدم
دقیقا بوگو شی میکنه ..
حمید صفت اون دیوونست...بدجور نشست به دلم...
نمیای ؟
نمیای ، ببینیش واسه آخرین بار ؟
بگی بهش تمومه برو توام با یه آدمی باش که میخوادت ، نمیای ؟
بیان ازت بکنه چون انقد اون میخوادت انگار آسمون بیاد پایین زمین بره آسمون بی تو خوب نمیشه حال اون
حال اون ؟ چی گفتم
مگه توام بودی فکر حال اون ؟
خدا وکیلی این یه تیکش دیوونم کرده
تلفن بر بستر اینترنت ! بهمین سادگی اپلیکشن رو نصب میکنی وصل میشی به خط وای فای که شاتلی هس بعد میزنگی به هر شماره ای که بخوای بقیه نمیتونن بت زنگ بزنن فقط تو میتونی به هر شماره ای خواستی بزنگینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت مکالمه عالی 1000 تومنم خطتت شارژ داره میتونی از سایت هم شارژ کنی تو شهری و داخل استانی دقیقه 2 تومن بین استانی تا 21 تومن ممکنه کمتر بشه ولی بیشتر نه ، به موبایل هم بزنگی دقیقه ای 31 تومن
یه سوال موسیقیایی داشتم اگه علامتی مثل بمل یا دیز بقل نت یاد اون نت چه اتفاقی براش می افته میدونم نیم پرده بم یا زیر میشه مثلا می بمل یعنی چی
خودت جواب خودتو دادینقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshi esghame [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون دکمه مشکیا که رو پیانو هست رو دیدی؟ اونا نیم پرده هستن ، ولی اسمی ندارن ، مثلا دکمه های سفید از دو ر می فا سل لا سی تشکیل میشن و هر کدوم اسم دارن اما مشکیا اسم ندارن ، بسته به گام یا تنالیته ای که آهنگ توش اجرا میشه ، دکمه های سیاه با دیز یا بمل اسم گذاری میشن تا طرف بفهمه منظورِ آهنگ کدوم دکلمه از پیانو هست (حالا پیانو مثال بود چون ساز مادر هست)
در گلستانه چه بویِ علفی می آید (sm50)
شهرام ناظری - در گلستانه
گه تاج سلطانان شوم گه مکر شیطانان شوم
گه عقل چالاکی شوم گه طفل چالیکی شوم
خون روی را ریختم با یوسفی آمیختم
در روی او سرخی شوم در موش باریکی شوم
من خاک تیره نیستم تا باد بر بادم دهد
من چرخ ازرق نیستم تا خرقه زنگاری کنم
چون سرشکسته نیستم سر را چرا بندم بگو
چون من طبیب عالمم بهر چه بیماری کنم
چون بلبلم در باغ دل ننگست اگر جغدی کنم
چون گلبنم در گلشنش حیفست اگر خاری کنم
چون گشتهام نزدیک شه از ناکسان دوری کنم
چون خویش عشق او شدم از خویش بیزاری کنم
21 ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
بعد اگه 3تا دیز یا بمل اول کلید اومده بود باید چکارکنیم و کشش چنگ برام توضیح بدین
منظورت دوبل بمل که نیست ؟! این که میشه دو نیم پرده بمنقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshi esghame [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه منظورت فا سی لا بمل و ... هستش که گام های بمل دار هستن که شما گفتی دیگه صدای نت رو نیم پرده بم میکنه
(sm81)
گیتار ؟ منظورتو خوب نفهمیدمنقل قول:
منظورت بمل جلوی سل ؟!؟!
استاد می فرمایند...
دل بردی از من به یغما ای ترک غارتگر من
دیدی چه آوردی ای دوست از دست دل بر سر من
عشق تو در دل نهان شد دل زار و تن ناتوان شد
رفتی چو تیر کمان شد از بار غم پیکر من
میسوزم از اشتیاقت در آتشم از فراغت
کانون من سینه من سودای من آذر من
بار غم عشق او را گردون نیارد تحمل
چون میتواند کشیدن این پیکر لاغر من
اول دلم را صفا داد، ایینه ام را جلا داد
آخر به باد فنا داد ، عشق تو خاکستر من
الان عکسشو میزارم[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیانو میخوام تو اف ال استدیو اینارو اجرا کنم ببینم میشه یا نه
پیانو بلد نیستم
خب الان مشکلت چیه دقیقاً ؟ می بمل ؟ خب نت رو ببین ، بعد نت بمل اومده اون سیاه ها کنارش رو بزن دیگه
می گم نمی شه دیگه دانلود کرد؟ قبلا ی گزینه دانلود داشت[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm30) یعنی جو گیر ترین خواننده ایران همی بچه قرتیه
چونی(sm50)
(sm128)شاتلیا بجنبن
در فاز نخست این خدمات در استانهای تهران، قم، کرمان، خراسان رضوی، فارس و کردستان به کاربران ارایه خواهد شد. کاربران سرویسهای اینترنت پرسرعت شاتل در این استانها میتوانند از طریق مراجعه به سایت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و یا اپلیکیشن MyShatel و ورود به پنل کاربری خود این خدمات را خریداری کنند و پس از نصب اپلیکیشن از ویژگیهای منحصر به فرد این خدمات بهرهمند شوند...
گفتنیست هزینه خرید و استفاده از این خدمات با تخفیف استثنایی جشنواره زمستانی، تنها ۲۵٫۰۰۰ تومان خواهد بود. مشتریان با پرداخت این هزینه افزون بر بهرهگیری از حق امتیاز یک شماره اختصاصی، از شرایط ویژه جشنواره زمستانی، شامل موارد زیر بهرهمند خواهند شد:
- شماره تلفن ثابت اختصاصی
- ۵۰۰ دقیقه مکالمه رایگان با تلفن همراه
- ۱۰،۰۰۰ ریال اعتبار اولیه
- ۵۰٪ تخفیف تعرفه مکالمات نسبت به مخابرات
- نرخ مکالمه به شماره تلفن شاتل = ۱۰ ریال
- نرخ مکالمه به تلفن ثابت داخل استانی = ۲۲ ریال
- نرخ مکالمه به تلفن ثابت بین استانی = ۱۶۵ ریال
- نرخ مکالمه به تلفن همراه = ۳۱۲ ریال0
آدرس هر آهنگی که میخوای دانلود کنی تو این سایت وارد کن لینک دانلود میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسى عالى بود(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سارا کبوتر نیست دنیا را ندیده
سارای پشت میله ها رنگش پریده ... (sm27)
وقتی اول خط بمل گذاشته میشه ، یعنی هرجا اون نت رو دیدی باید بملشو بزنی ، مثلا اینجا لا -سی و می همشون بمل میشن . چون توی گامی که داری میزنی لا سی و می وجود نداره بلکه لا بمل سی بمل و می بمل وجود داره و اگه به جای لا بمل ، لا رو بزنی فالش میشهنقل قول:
فک کنم منظورش اینه که سه تا بمل اولش که میشه گام دو مینور !!!!
فک نمیکنم به این زودی ها یاد بگیره
فرهادی واسه روحانی نامه نوشته ...
ف...ا...ک مای هارت ...
(sm214)
این اهنگ خندوانه چی شد ؟ کلا انگار بیخیال شدن
بیخیال نشدن ، برنامه ای که یه سری دلقک درست میکنن چیش رو حساب کتابه که این باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط fear [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
22 گیگ اینترنت همراه اول 2 شب تا 6 صبح 9 هزارتومن 1 ماهه
(sm209)بگو چرا داعش نمیاد قیافه رو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به
به به
چی میشه امشب باروون اگر بباره (sm2)
من با همراه اول شبی 20گیگ می گیرم(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]