مبلغ حضور تو مزایده یه میلیارد بوده چی جور اومده بوده ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مبلغ حضور تو مزایده یه میلیارد بوده چی جور اومده بوده ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تپل اسپورت (sm2)خیلی باحال بود (sm2)
سیما بینا (sm50)
هر تیمی که توو خونه 4 تا از تیمی مثل شالکه میخوره حقش حذفه (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رییس خصوصی سازی گفت این یارو اصلا پول رو واریز نکرده بوده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالی بود (sm120)نقل قول:
دیوث از سانسا لب گرفت اخر (sm2)
پیرمرده (sm74)
(sm98)
(sm88)ممر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
(sm50)
(sm54)(sm173)چقد فرق می کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فصل قبلم گرفته بود (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به یاد تو شبو پر از اندوه ماه می کنم (sm50)
(sm98)چرا زیرنویس نمیاد
شاگردان کواچ مقابل شاگردان اکبری پیروز شدند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)بزرگترین سوالی که میشه در این فصل به جوابش رسید مادر جان اسنو کیست ؟
ممر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)ایول از هر کی خوشم میاد تفکراتش به من نزدیکه طرف راکره
رسول زاده در ادامه نشست عنوان کرد: سبک و علاقهي شخصی من راک است عمدهای از آثارم را در کنسرت بصورت راک استاندارد اجرا کردیم خوشحالم که "دستهای نامحرم" برای عوام خیلی جذاب است و البته بین این اجراها قطعاتی را هم برای مخاطبان خاص موسیقی اجرا کردیم. این نوید را میدهم كه در آلبوم بعد، فضای ملودیها متفاوتتر خواهد بود. من اگر بخواهم اندیشههایم را به گوش مخاطبان موسیقی برسانم مجبورم که کار پاپ هم انجام بدهم.
وی در ادامه تصریح کرد: امیدوارم روزی برسد که تهیه کننده محترم به من بگوید؛ تو دیگر دغدغه کنسرت و آلبوم نداشته باش و تمرکزت را روی موسیقی مورد نظرت بگذار.
کاراکتر من پاپ نیست و کمتر خوانندهای پیدا میشود که در حوزه شعر نیز راک بنویسد و این به این معناست که فلسفه خیلی مهم است و راک یک فلسفه است. خاستگاه من شعر است اما موسیقی هم برای من اهمیت دارد.
خوانندهي آلبوم "دستهای نامحرم" در انتها تصریح کرد: با عنوان یک راکر دوست دارم جزو مصلحهای اجتماعی باشم و دوست دارم كه یک جریان فکری بسازم اما نوشتههای من نوشتههایی با پایههای اجتماعی است. از عشق نوشتن شغل دائمی من است اما از وجوه عاشقانه راجع به مسائل اجتماعی نوشتن، خیلی برای من خوش آیند است.
یواشکی / خالی شدیم !(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm95)
دوستانی که در کنسرت های مختلفی مثل کنسرت های آقای دکتر اصفهانی شرکت داشتند ، شاهرخ پورمیامین رو خوب میشناسن اما ایشون اولین کسی بود که اولین ترانه ی من رو ملودی سازی و تنظیم کرد و از اون سال تا بحال بجز خوبی و محبت و لبخند و هنر هیچ چیز دیگری ازشون یادم نیست، متاسفانه همین الان با خبر شدم که انگار یکماه هست که ایشون در بستر بیماری هستن..... دوستان بدجور شوکه هستم و حالم خوب نیست ازتون خواهش میکنم برای سلامتی شاهرخ پورمیامین دعا کنید(sm25)
(sm95)
فیلم اوزامبی پیدا نمیکنم چرا
این اوزامبی گزینه دانلودش گذاشت
یافتم(sm59)
یواشکی نبود(sm81)
یه شب ک سردم بود(sm50)
عمر منم قدِ...(sm50)
(sm169)
رها اعتمادی(sm77)
«میکائیل» فرشته نجات مردم است/ آقاخان کاریکاتوری از قذافی است/ ماجرای انتخاب شهر «۶۰ کیلومتر»
الی لینک اینو داری ؟ جایی گیر نیوردم
you don't mess with the zohan
دیشب نود ، فینال آسیا رو نشون داد ، یه دقیقه نتونستم بخوابم (sm172) سرم درد میکنه ، آخر بازی ناصر خان رو نشون داد (sm74) طبقه دوم بودیم گریه میکردم (sm81) الانم اشک تو چشمام جم شده (sm74)
چقد این عکسشو دوست دارم
روحت شاد
مینای .. (sm50)
برادر سرویسمون کردی از بس عکسای حجم بالا گذاشتی میخوای عکس بزاری لینکشو بزار (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشو .. (sm50)