جدا از بحث مدرکش،شهریمونو شما میدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جدا از بحث مدرکش،شهریمونو شما میدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عااااااره بابا تنت سلامت باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیست الان اونایی که مدرکاشون رو از دانشگاه دولتی گرفتن الان همشون رییس کارخونه و شرکت ها تشریف دارن - مدرک مدرک دیگه به هیچ دردی نمیخوره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با خانم منشی دوس شدی؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این زاویه بهش ننگریسته بودم(sm2)نقل قول:
اخه اینکه بگن میخوای بریم خونه خاله مون واسه من تو هیچ قاموسی نمیگنجه (sm2)نقل قول:
دوست شدم ولی خوده خرم پروندمش (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چیزی ک میگی فقط در مورد رشته های مهندسی صدق میکنه با توجه ب شرایط (sm59)نقل قول:
عاخه گوشی من قابلیت ضبط صدا داره منم تقاضای ویدیو چک کردم (sm2)نقل قول:
9 هم مگه داریم ؟ (sm54) دیدی ریدی حالا (sm2) اگه میخوای ببری بیرون تا بت لیست نرم افزارای لازمو بت بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]