این نظر شخصی شماست. اکثرا تجربه کن را دوست داشتندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این نظر شخصی شماست. اکثرا تجربه کن را دوست داشتندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم دوست دارم منتها همون طور که گفتم چیز خاصی نداره بعد یه مدت میره تو ارشیونقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
حیف شد با اون ویدئو داغون(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب این واسه اینه ک شما بیشتر ب ملودی توجه داری. ولی کسی ک وکال براش مهمه اینکارو نمیکنهنقل قول:
تجربه کن فقط یه دلیل داره که خاصش میکنه و نمیره تو ارشیو
اونم شعرش هست که خاصه و موضوعی هست که کمتر بهش پرداخته شده
افراد زیادی که تو اون شرایط عشقی قرار میگیرن میتونن به این اهنگ برای ارامششون تکیه کنن ...
نه موسیقی ...
وکال میخوای آهنگ شیلا از همه بهتره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نت های کشیده اجرای زیبا تحریرهای زیبا
من چون شخصا به شعر خیلی توجه دارم این اهنگ رو میپسندم
برخلاف شعرهای مونا این کاملا وزن داشت و از نظر موضوعی هم تکلیف شعر با خودش مشخص بود
در مجموع موسیقی در خدمت شعر بود نه شعر در خدمت موسیقی ...
مثل وارث ... این روند جدید شادمهره انگار ...
این که شعرهای وزن دار و متشخص انتخاب کنه پیشرفت بزرگیه ...
واقعا ویدیوش افتضاع بود یه ویدیو شاخ میشد براش درست کرد که جهانی بشه اشک کل مردم جهانو در بیاره باور کن این پتانسیل داشت یه ویدیویی که اخرش دختر و پسر به همدیگه نمیرسیدن اون لحظه که میگه ای همه ی وجود من نبود تو نبود من (sm81)(sm81)(sm178)(sm178)نقل قول: