خیلی خوب بود (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی خوب بود (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلقک چیه اخه برنامه به این خوبی. کلا خندوندن میشه دلقک بازی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خندوندن که نه ولی دارم کل اساس برنامه اش رو میگم که با اجرای بد رامبد جوان و اداهای تماشاچیاش همراههنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سری جدیدش کلا جناب خان نداره ؟
نه
بیخیال بابا داری ادا فراستی رو درمیاری؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) استاد فراستی ... (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر من نباش
دیگه فکر من نباش
حستو بکش دیگه منو دوست نداشته باش ... (sm118)
شب یلدا کی بود یه هفته نشد بفرستم از خجالت رامبد درآن .. :l
ها هفته پیش همی موقع بود ..
امشب پخش نکنه بوفوکونینش ..
فک کنم بذاره واس آخر هفته همیشه بهترین برنامه ش اون موقه س ..
The Autopsy of Jane Doe
خیلی جالب بود ... اصلا بهش نمیخورد اینجوری باشه ...
(sm2)
(sm98)
(sm2)
قربان دوست دخترت برم (sm2)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و تو با لب تشنه ، تن خسته ، لب یک چشمه رسیدیم
پیش رومون آب زمزم ، سوختیم ، اما قطره ای هم نچشیدیم ... (sm27)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
چرا رامبد اینجوری میکنه؟
چرا آهنگ محسن را پخش نمیکنه ببینیم شاهکار جدید چیه؟
کسی زمان دقیقش را نمیدونه؟
شاهکار کجا بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم تنگه برای گریه کردن (sm88)
ببین شکوفه دلبستگی هام چقدر آسون تو ذهن باد می میره
کجاست اون دست نورانی و معجز بگو بیاد و دست مو بگیره
(sm50)
کنسرت زنده شادی از شبکه pn tv ..
چن دقه دیگه ..
YAHSAT :11766 Vertical 27500
قیصر @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)(sm98)
دستور انجام عملیات فوکی رو میدم ..
گنجشک گرفتار که بر پنجره خورده ..
بغضی ست ترک خورده که در حنجره مرده ..
دنبال تو افتاده دلم در دل این شهر ..
چون نخ که به دنباله ی سوزن گره خورده !!!!
(sm50)
(sm2)این رامبد رو باید گرفت کرد دیوث
(sm155)
فقط فحاشی ... (sm2)
در گلستانه چه بوی علفی می آمد ... (sm81)
به سراغ من اگر می آیید
نرم و آهسته بیایید
مبادا که ترک بردارد
چینی نازک تنهایی من ... (اوج گرفتن های استاد ناظریِ پدر ...) (sm88)
غلط کردی میخوام دی وی دی آپلود کنم (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگاه رامی عباس 2 هفته پیش بهش قول دادم گوگوش رو آپلود کنم ولی هنوز نتونستم (sm74)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عیب نداره پس اول برای عباس رو آپ کن بعد اگه عشقت کشید قیصرو (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
12 تا از فیلم هایِ هاوارد هاکس . باشد که رست گار شویم . . . (sm50)
صابر دیوث (sm2)
هاوارد هاکس به بین چووون گلابی بل کم ارشاد بشی (sm2)
انقد بدبختی ریخته رو سرم که دیگه وقت فیلم دیدن رو ندارم هاواکس دیگه پیشکش (sm2)
(sm51)