احمد ولش کن دیکه ... الان هرچی هی بیشتر حرف بزنین کدورت هاتون بیشتر میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
احمد ولش کن دیکه ... الان هرچی هی بیشتر حرف بزنین کدورت هاتون بیشتر میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من برم باقالی بخورم تا تموم نشده(sm173)
(sm2)واقن چی گفتم خودم یادم نیس اینجا کجاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملتو انداختی به جون هم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه مال کیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
ببین و نترس ،،، نترس و بگو
خدا تا ابد ،،، خدای همست
(sm50)
لیلا در واکن مویوم(sm120)
خواجه الان پست زد عیدتون مبارک (sm2)
کدورت چرا ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با امیر مشکلی ندارم
ازش دلخور شدم تو روش گفتم ، دعوا ندارم که
دوست ندارم پشت سر کسی حرف بزنم
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)البته به امیرم میومد
نگو عید الان باز شروع میکنن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پزشکه جوونتر میخوره تا کاستا (sm77)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قيافش غلط اندازه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنت بر تو .. حالا بیایین روی همو ببوسین جایزه تون هم نفری یه دستی هم به ک.ون مبارک الیاس بکشید که مثه عادل فردوسی پور دو طرفو نندازه به جون هم خودش واسته نکاه کنه (sm2)نقل قول:
بعد از مدت ها ی فیلم خوب ایرانی دیدم هرچند اینم سانسورش کرده بودن
زندگی خصوصی آقای محمودی و بانو (sm50)
موری هوی بگو ببینم زانو زدی یا خم شدی ؟! (sm2)
دین چی شده؟(sm120)
این سعید بد بخت هر جا پست میده تاپیکش پاک میشه ارسالیاش میشه 0(sm2)
همه که کیون تو رو ندارن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین داداش ناراحت که نشدی از من ؟؟(sm10)
بحث بود شرمنده باز (sm10)
ول کن حسین ! (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجاش خوب بود .. دری وری بیش نبود(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف از ک.ون تو یکی نزن که کل باران تو تو جا میشن(sm70)نقل قول:
یا خدا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کی شروع کنه (sm120)
داعش حمله کرده به عمش (sm2)نقل قول:
من که ادعا نکردم ، تو بودی منو ممد رو دعوت کردی (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پفیوزا یه اس و مسی میدادین ما هم میومدیم(sm120)نقل قول:
تایید میشه (sm2)نقل قول:
حرف از کیون میشه ناخوداگاه یاد ممر میوفتم (sm172)
فرخ نژاد(sm19)(sm120)نقل قول:
من تا تو رو خم نکنم به زانو نمیفتم(sm70)نقل قول:
من خودم دیر رسیدم فقط به قسمت سانسور شده رسیدم و بعدش تیتراژ پخش شد (sm30)نقل قول:
یارامون مساوی بودن میومدی ترکیب به هم میخورد (sm2)نقل قول:
امین هووووووووووووووووی اینم خم شده (sm30)نقل قول:
بچه ها همه بالا منبر بودن (sm2)نقل قول:
خیلی خوب تونسته بود زندگی مدرن و سنتی رو مقایسه کنه اونم با این همه که دستشون بستستنقل قول:
اولین بار بود که بحث ازدواج سفید مطرح میشد تو سینما ایران