آه از عمر تلف (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
آه از عمر تلف (sm172)
هر دو مربوط به زمانه ای که نا گاه همه چیز از دست رفت از هر سو
ایران . . . (sm50)
(sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجای؟
نکنه افتادی توی فاضلاب (sm2)
سلام ممنون راستشو بخوای یه کم خوبمنقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد نامزد کرده بودی درسته (sm176)
چه کنم با کی بگم عقده ی دل را پیش کی خالی کنم
دردمو با چه زبون به این و اون حالی کنم (sm81)
عج
- (sm2)
باز رد دادی (sm25)
(sm90)
(sm141)
(sm2)
در حال مصرف عرق شکر کثیف . . . (sm1)
جای رفقا و شهدا خالی . . . (sm59) (sm10) (sm59)
سهی دیوث این آواتار جدیدت کی سه !؟ (sm128) (sm173) (sm128)
گر چه توی کار تین نیستم . . . (sm50)
(sm172)
الکل سفید بگیری از داروخونه با دلستر بخوری سالمتره از عرق شکر (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قلبِ منی قلبِ منی ،
تا کی می خوای درد کنی ... (sm81)
اگه تا الان نشده احتمالش ضعیفه حذف شه(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه بار گوشیم رو صندلی شاگرد ماشینم بود یادم رفت بردارمش یکی هم رو صندلی نشسته بود فکر کردم دزدیدنش(sm120) شاید باورت نشه نزدیک بود سکته رو بزنم(sm120) حالا هارد که جای خود داره اگه هارد من بود الفاتحه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی صداش رو دوس دارم.(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm62) دقیقا.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
ما - در محله اش روی رد پای پلیس می شاشید . . . (sm50)
شورش چه مزه ای دارد آقا . . . (sm50)
فیلم انتقام جویان 3 چقدر باحال بود..(sm54)
(sm50)
علی کلیپ نمیخوای بسازی واسه پیجت؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرزاد بلوف(sm50) نیستی کجای؟
راستش صادق، حسش نیست (sm25) یه زمانی دنبال این اکولایزرا بودم الانم هستم و دلم میخواد اما هر وقت میخوام انجام بدم، میگم باشه بعدا... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازدواج، قصد و تصمیم نمیخواد، خواستگار میخواد...
(sm120)نقل قول:
منم اولش همینو میگم ولی بعدش میری تو کارش دیگه دلت نمیخواد تموم شه(sm59)
یعنی من الان باید واسم یه دختر بیاد خواستگاریم(sm2)نقل قول:
این واسه دختراست (sm120)نقل قول:
البته واسه ما هم یمقدار صدق میکنه آ، کسی نمیخواد مارو (sm81) چون بی پولیم (sm74)
خاطرخواه نداریم (sm50)
منم میرم تو کار (sm173)نقل قول:
هستی، ولی نیستی پیشم | تنهایی میکشتم، تنها، حریفش نمیشم
(sm81)
(sm27)(sm27)
فکر بد نکنین آ (sm59)