آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیدونمجریان شتر و لاک پشت چیه؟ولی من دلی میزنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از انجام بازی با دونستن نتیجه هم بگن پیش بینی کن
من بهتر از مساوی برایآلمان نتیجه نمیزنم(sm70)
فعلا گفتم 1-0 پرتغال احتمال داره به 2-1 یا 1-1 تغییر بدم
مهم نیس چه نتیجه ای حاصل بشه مهم رضایت درونی از پیش بینیه(sm2)
حسن
فامیل دور یه چیز دیگس البت ببعی هم خوبه
فامیل دوره تکه (sm58)
احمد خیلی بهتر شدی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب اگه بوسنی گل نمیزد، 10 امتیاز میگرفتم(sm88)
(sm70)وثوق شتره با اون عقلش درست پیش بینی میکنه ما موندیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
من برای پیش بینی تا اعلام ترکیب دو تا تیم صبر می کنم... بازی کردن کریس بسیار تاثیرگذاره
(sm70)اگه مسی یکی دیگه میزد 10 میگرفتم (sm70)اولین بارم بود ارزو داشتم مسی گل بزنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وحید هشت پا وارد میشود (sm2)
اوری بادی لیسن اند ریپیت: بععععععععععععع(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فامیل دور که اسطورست(sm19)(sm14)