(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) لینوکسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا منم بودم چوب تو ... ماكروسافت و بيل گيتس ميكردم زده لپ تاپ طرف رو تركونده بابا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها یه سوال خدمتتون داشتم
ما واسه اداره مون سیستم های AIO خریداری کردیم که ویندوز 10 روشون نصبه
و حالا یک مشکلی واسمون پیش اومده که نرم افزار اداریمون (اتوماسیون اداری ) فقط روی ویندوز 7 کار میکنه
ولی ویندوز 10 روی سیستم ها نصب هستش و من هر کاری میکنم نمی تونم ویندوز رو پاک کنم و ویندوز 7 نصب کنم
اگه کسی می تونه کمکم کنه ممنون میشم
خب ببین اول باید بررسی کنی این ویندوز اورجینال هستش یا تو شرکتی که ازش خریدن نصب کردن ، اگر اورجینال هست پیگیر این باشین نرم افزار شرکت نسخه جدید سازگار با 10 داره یا نه هر کدوم از ویندوزها چن صد دلار قیمتشه واقعا حیفهنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر نه خودشون وین 10 نصب کردن اون وقت برین وین 7 نصب کنین اینکه میگی نمیتونی بیشتر توضیح میدی چه مشکلی وجود داره ؟
من توی جهاد کشاورزی کار می کنم
وسیستم سازمان ما اتوماسیون اداری یا همون نرم افزار جهاد کشاورزی هستش که با ویندوز 10 سازگار نیست
باید حتما ویندوز 8 یا 7 نصب کنیم ولی حالا به مشکل خوردیم
خوب زمانی که میخواین ویندوز 7 یا 8 نصب کنید، دقیقا چه اخطاری میده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوز رو قرار میدم تو دی وی دی رام بوت dvd رو انتخاب می کنم ولی وقتی سیو می کنم و اینتر می زنم اتفاقی نمی افته ویندوز 10 رو بالا میاره
به احتمال فراوان ویندوز شما uefi نصب شده و باید به همین روش وین 7 نصب کنین برای اطمینان این روشو پیاده کننقل قول:
سوالی که بیشتر کاربران می پرسند این است که ویندوزی که هم اکنون روی سیستمشان نصب است UEFI است یا خیر؟ و آیا پارتیش بندی هارد به روش سنتی MBR است یا GPT ؟
آیا ویندوز من UEFI است ؟؟
برای فهمیدن این موضوع مراحل زیر را دنبال کنید.
1. کلید های ویندوز + R را بفشارید.
2. در پنجره باز شده (RUN) عبارت MSINFO32 تایپ و یا کپی کنید.
3. بر روی OK کلیک کنید.
4. در تصویری که در بالا آمده است میتوانید ببینید که ویندوز شما چه نوعی است.