سوال دوممو جواب بده دیوس اینو که دیدم ..
نمایش نسخه قابل چاپ
سوال دوممو جواب بده دیوس اینو که دیدم ..
اوپن کارتنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وایسا رضا آرین بیاد ازش بپرس ..
شقد خرج گرف این سایت !?؟!
180
اقا رضا ارین کدومه؟
من بچهارو به اسم نمیشناسم
ای دیشو بدین اینجا
دو راه برای شناختش هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 - باید وایسی چاوشی آلبوم بعدیشو بده
2 - علی پهلوان از استرالیا با همکاری سونی موزیک ، سرود منتشر کنه
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو شیجو ۱۸۰ گرفتی سایتش زده ۱.۵ به بالا ورژن ۳ ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تایپ عدد فارسی تو فروم .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
از شش جهت مسخر شیطانم
یک آیه در تمامت جانم نیست(sm50)
من گور دست جمعی انسانم؛
گویا کسی مقیم جهانم نیست ..!
(sm2)
دهنت سرویس من فکر کردم سایت فولتر شده.. میبینم هی اپدیت میشه صفحه انجمن ولی تاپیک رو باز میکنم زده فولتر(sm2)
(sm2)افریننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)مانه یکم بی مغز میزنه این فصلنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عینهو لودر میره جلو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)در کل خوبه همشون گل بزنن فرق نمیکنه صلاح چن تا مانه چن تا شاه کی.ری چن تا (sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو قسمت خرید سایتهای فروشگاهی اونجا هستش قیمتم زده
تازه هاست و دامین هم رایگانه
(sm179)
آلبوم آمازون ..
یکی از بچها 3 تومن داده براش ساختن
اینو بهش گفتم بنده خدا گفت شعر میگی
گفتم باشه
بعد سایتو بهش نشون دادم
حالا نمیدونی چجوری مطالبو صفحه اول نشون بدم
این ی دونه فعلا حل بشه اوکیه
کار با cms هه دیگه باس کانفیگش باشه هموجا خریدی ..
کل منو مدیریت فارسیه
فارسیشو بگو
کسی فرمت wav دو تا ترکی که مجوز نداشت رو نداره؟(sm74)خروجی گرفتم این دو تا ترک ناقصه
ادام(sm118)
خداوکیلی خیلی ضعیفیم..اصلا بازیکن نداریم..تف تو کیونت طارمی(sm25)
دوس داشتم مساوی بشه فقط به خاطر علی کریمی ..
ها منم دلم نمیومد ببرن(sm25)
(sm118)
خود کریمی خوشحاله پرسپولیس برده بعد تو نگران کریمی(sm2)نقل قول:
میلان طلسم شده (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاسخشونو میدن ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه خوشحاله که فوکم روش ..
(sm50)
(sm81)(sm50)
(sm172)