نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یزدانی رو من با این ریپ زدم ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یزدانی رو من با این ریپ زدم ..
که داشتی مارو مینمودی .. :l
نقل قول:
توصیه نمیکنم
پرواز کن ... (sm50)
بهت قول میدم اون ترکو با شونصد تا دیگه تست کنی درس نمیشه ..
mp3 میخواین بزنین حتما رو 44 باشه وگرنه نمیچسبه به سقف .. :l
(sm2) نمیچسبه به سقف ..
سینجول خفه ت میکنما پس این چیه ابلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (8.35 MiB)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند روز پیش دانلود کردم پرتابل بود دیوث
(sm30)
من هم کیفیتی که گذاشته بودی رو گوش کردم هم با آینونز ریپ کردم - به این نتیجه رسیدم که آیتونز خیلی بهتر از برنامه تخیلیه که باهاش ریپ میزنینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]