هادی مشتری برایِ چووونت زیاد شده (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
هادی مشتری برایِ چووونت زیاد شده (sm2)
رامی بیا که رفیقت داده بر باد (sm74) (sm2)
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا سینجول ادرکنی
(sm2)(sm25)
دیوث رامی بیا صابر فیلم قیصر رو داره همون نسخه ای که من دارم اینم داره برات زحمت میکشه آپلود میکنه خوبه (sm111)
دیوث تا 5 دقیقه دیگه پیامت رو باز کن (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرستادم (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
صابر آپلود میکنی ؟ (sm127)
بلی (sm176)
از صبح شروع می کنم .
با این سرعتِ شیری احتمالا 2 روزی طول می کشه .
دمت گرم (sm118)
فیلمِ سفرِ قندهار 1379 (sm27)
محسن مخمل باف (sm50)
سرعت آپلود دارم اما چيزى ندارم(sm120)
Hatari ، هاوارد هاکس ، جان وین ... (sm50)
(sm50)
فیلم های برگمن هم ببینید دیگه ، واقعا که ...
(sm50)
(sm2)نه باو مشتری کجا بود درگیر یه بدبختی شدم حالا بعدا بت میگم (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کيشلوفسکى (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يادش بخير جوونتر بودم چقدر ب سينماش علاقه داشتم
کیشلوفسکی ، تارکوفسکی دو شخصی که خیلی از سینما بزرگتر تشریف دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه گانه رنگ ها
استاکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا شب همین موقع میرم توی کارش . (sm50)
میلاد یه سوال :
من یه فیلم چند وقت پیش دیدم که آلمانی بود .
مالِ دهه ی 1920 بود .
اسمش یادم نیست .
فقط یادمه توی ویکی پدیاش نوشته بود نسخه ی کامل این
فیلم توی یه حادثه ی آتش سوزی از بین رفته .
بعد کار گردانش گفته بود فیلم 5 ساعتی من 3 ساعت فقط ازش مونده .
اسم فیلم رو نمی دونی !؟
هر چی هم توی ویکی پدیا می زنم پیداش نمی کنم .
نمی فهمم توهم زدم یا واقعا هم چین فیلمی وجود نه داره !
عکسو حال میکنی @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
ترسناک بود ؟نقل قول:
کلا سينماى اروپاى شرقى خيلى قويه و ب مسائل جدى تر نگاه مى کنهنقل قول:
(sm27)
صد در صد - بیشتر کارگردان های متفاوت هم مال همین کشورها هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
ژانرش رو یادم نیست .
ولی داستانش تقریبا مثله فیلمِ Faust 1926 بود .
اصلا یه لحظه شک کردم که شاید همین فیلم بوده .
ولی توی هیچ جایی از ناقص بودن فیلم نه نوشته .
یه چیزِ دیگه هم الان یادم اومد .
این فیلم نزدیکه 6 یا 7 ساعت بوده که به اصرار تهیه کننده و
کمپانی یِ امریکایی که فیلم رو توزیع می کرده 2 ساعت از فیلم
قیچی شده .
بعد از اون مقدار کات شده هم نصفش توی آتش سوزی نا بود میشه .
آخه مگه چند تا فیلم هست که این همه بلا سرش اومده باشه .
مگر این که من عقلم رو از دست داده باشم .
The Last Laugh 1924
من از اون زمانا فقط همینو دیدم شاید این باشه
نه این نیست . (sm74)
میلاد من خل شدم . (sm81)
عجب خری م (sm2)(sm88) اون دی وی دی مهستی رو خواستم برای تو بفرستم اشتباهی برای صابر فرستادم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The Head of Janus 1920نقل قول:
The Burning Soil 1922
دیگه از این دوتا گمشده تر پیدا نمیکنی ...
(sm127) مرسی بابک ! قشنگ بود . دمت گرم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست دختر جدیدت مبارک باشه (sm2)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید هم این باشه
Phantom 1922
چه سینمای داستان داری بودی سینمای اکسپرسیونیسم آلمان ...
اونوقت ما اینجاییم یکی هم با درباره الی و جدایی نادر از سیمین احساس میکنه جهانیمون کرده ... (sm120)
نقل قول:
شیر توش .
این دقیقا مالِ یک و سال نیم پیشه که هارد نه داشتم
و تمام فیلم ها رو بعد از دیدن حذف می کردم .
بعد از یه مدتی یاد گرفتم که اسم فیلم هایی که می بینم رو توی
یه فایل تکست ذخیره کنم .
ولی دیر فهمیدم ! اسم خیلی از فیلم ها یادم نه موند .
بی خیال ! (sm10)
ولی اگه یه وقت به موردِ آتش سوزی یِ کمپانی یِ فیلم بر خوردی ندایی بده .
کلا فیلم های اون مدلی آلمانی زیاد نیستننقل قول:
حقیقتش میلاد می دونی داستانِ من چی شده !؟
من اون موقع که فیلم رو دیدم هیچی ازش نه فهمیدم و کلی حوصله ام هم بعد از 3 ساعت و نیم سر رفت .
از پری روز گفتم بشینم چند تا از فیلم های قبلی رو دو باره به بینم که یاد این فیلم افتادم ولی هر کار کردم اسمش یادم نیومد .
بلاخره پیداش می کنم ! (sm118)
چی بود حالا ؟