دوستان بابت تاخیر به وجود اومده در پخش اهنگ مادر پوزش میطلبم ، امشب حتما پخش خواهد شد
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان بابت تاخیر به وجود اومده در پخش اهنگ مادر پوزش میطلبم ، امشب حتما پخش خواهد شد
(sm77)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبووود؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوفت(sm127)(sm2)
همینم ندارین(sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اخرش مزد تلاشتو گرفتی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برنامه نوروز مایکل و شوخی با چاوشی کی لینک داره(sm19)
«عقبنشینی ناو آمریکایی پس از تذکر ایران»
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نفر یه لطفی کنه این اهنگ خط سوم بنیامین رو 320 بزاره،هرچی میگردم پیدا نمی کنم
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انریکه :
پپ، مسی رو خوب میشناسه؟
"هیچ تاثیری روی مسی نمیذاره"
"شناختن مسی یه بحثه و متوقف کردنش یه بحث دیگه..."
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جهان به چیز بچه ات بنوش می خراب شو...
زندگی اینجا سخته! «آلیسم»! تو صفِ خودفروشها بودن
بینِ حلقهبهگوشها بودن، گربه تو شهرِ موشها بودن (sm50)
(sm50)
(sm2)تی وی گزارش از یمن و نیروهای مردمی نشون میداد یارو که باش حرف زدن تو دهنش ناس بود
ممر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که هنوز اینجایی(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقا معتاد به بایرن نمیرسه که (sm25)ریبری هم همچنین(sm120)
(sm50)
کجا رُ دارم برم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی آنتی دیداس داره ؟
مردی که زن میگیرع تو فضای مجازی ولو باشه مرد نیست که(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بره ور دل منزل بشینه خوبه ؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم موسیقی ما رو داشته باش اهنگ سعید شهروز میاد امشب
لاتاری اسمم دراومد(sm22)
مبارکه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الکی مثلا من خر شانسم(sm2)نقل قول:
باز خوبه امیدی داشتی ثبت نام کردی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نظر من خاله زنکه با بتی دل تده قلوه بگیر زن گرفتی دیگه چه معنی میده(sm120)نقل قول:
ممر وخت نمایشه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه نمیکنم(sm2)نقل قول:
چی شدی دخترم(sm10)نقل قول:
امین من تگ کرده بودم تبریک گفتم نمیدونم دیدی یا نه ! به هر حال : (sm10)
بتی تو چرا اونشب غیبت زد ؟ (sm120)
البوم دوگانه فردا نمیاد ۲۰ اردیبهشت میاد
کاش امشب سرهنگ گزارش میکرد (sm172)
با تو و بتی و...... حرفای مشترک بیشتری دارم بزنم تا منزل (sm120)نقل قول:
رفوزه(sm10)نقل قول:
یعنی میخوای بگی من کورم؟؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر حال سپاس (sm10)
اما لطف کن دیگه از من نقل نگیر
هاع؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]