(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172)
(sm50)
سلام مشکل من اینه وقتی بیت کویین استخراج شد تبدیل به دلار شد و اومد توی کیف پول بلاک چینم چجوری تبدیل به ریالش کنم؟(sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلشونم بخواد(sm2) والا..(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مورد که زیاده اما ما مورد پسندمون نیست (sm2)
سلام عباس بازی gta v ، بازی کردی؟ اگه آره یه سوالی داشتم مرسی.(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dark Silence [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوسفند کجای اگه نمیتونی بدم کس دیگه
(sm50)
- (sm50)
اگه یه روزی نوم تو . . . (sm74) (sm127) (sm74)
سیگار دست فرامرز اصلانی . . . (sm81)
سیگار دست داریوش . . . (sm81)
ابی سیگار نمی کشه !؟ (sm51)
مگه می شه . . . (sm81)
مثل یک زن تو تجاوزی جنسی
شل گرفتم که درد کمتر شه . . . (sm172)
تمام زنده گیم
شل گرفتم که درد کمتر شه . . . (sm50)
توی یه تجاوز
چه مرگی هست . . . (sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا هیچ کس از رضا براهنی حرف نمی زنه . . . (sm81) (sm127) (sm81)
چرا هیچ کس 3 تا قصه از هوشنگ گلشیری نمی خوونه . . . (sm81)
چرا نمی خوونه که روح دهه ی 60 ایران رو توی 3 تا قصه درک کنه . . . (sm172)
چرا همه چیز رو به زوال و فساده . . . (sm50)
حتی خود من . . . (sm172)
یعنی می شه کتابای مهسا محب علی گیرم بیان . . . (sm50)
مهسا محب علی - نگران نباش . . . (sm228)
سلام آره ولی اگه تو خط داستانیش جایی گیر کردی زیاد روم حساب باز نکن چون خیلی وقت پیش بازی کردم زیاد یادم نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
فقط سیاهی ریختن تو مخ مردم . . . (sm50)
حاج آقا ساخته تو کانادا قصر . . . (sm50)
نه بعد از کلی تلاش برای دانلودش که پاره شدم ((sm120)) حالا یه ترینر نصب کردم به اسم Menyoo که میشه هر ماشینی رو انتخاب کرد ولی توی بازی هر چی F8 رو میزنم منو رو نمیاره به نظرت چیکارش کنم؟(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dark Silence [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام (sm66)
سلام داشم(sm59)
از اول، به تو اعتمادی نبود...
(sm172)
سلام آقا مجتبی عزیز (sm176)
خیلی از این کار آخر استاد سالار خوشم اومده (sm19)
خستم (sm27)
حتما ورژن ترینر به ورژن بازیت نمیخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم والا شاید..(sm55)نقل قول:
(sm50)
این بیت کوین چ کوفتیه به ما هم بگین این همه تبلیغ می کنن (sm2)