بچم یه فیلم هم نمیگیره (sm2) صرفه جو بساز اهل زندگینقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بچم یه فیلم هم نمیگیره (sm2) صرفه جو بساز اهل زندگینقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نخند شاید در آن زمان صیغه کرده و حلال باشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید برم خیانت چاوشی رو پلی کنم (sm2) (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقصیر منه اون رضا به چشمم خورد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودکشی ممنوع خودکشی ممنوع (sm2)
یعنی چی ؟ خب چرا یه ماهه نمیگیری ؟ مثلا یه ماهه میگیری چقدر ؟ بعد فشفشه هم داره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ماهه این مدلی نداره خب طوفانش فقط ایناس:نقل قول:
سه ماهه 99 تومن 3 تا 30 گیگ
6 ماهه 180 تومن 6 تا 30 گیگ
یک ساله 252 تومن 12 تا 30 گیگ
این جوری برام ماهی 33 / 30 / 21 در میاد
ولی اونجور عادی بگیرم ماهی 25 باید پول سرویس بدم 30 فشفشه میشه 55 نمی صرفه
خونت ب جوش نیاد برادر ،پسر خاله خوشحالِ بدترکیبمه خودش گذاشته(sm2)نمیشه تغییرش داد؟نقل قول:
(sm2) ن من خودم از این خنگ بازیا بدم میادنقل قول:
(sm2)نقل قول:
من بت آموزش میدم اسم منو بزار (sm2)(sm151)نقل قول: