یعنی اگه نکردمت اسممو عوض میکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی اگه نکردمت اسممو عوض میکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسپیکرت چیه !?؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا تو نخندیدم اسکل ..
برا تو باس گریه میکردم ریدن پشت ریدن منظورمو نگرفتی ..
انکودر mp3 تو آیتونز FGH هس ..
با هدفون گوش کردم اسپیکری در کار نبود - یه سری فضاسازی تو آهنگ گریم بود که وقتی با کیفیت آیتونز گوش کردم متوجه اش شدمنقل قول:
Id tag هم ورژن 3.2 ..
Free Format هم هس ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا شفا بده چیز دیگه ای ندارم بگم ..
ممر آلبوم دومان شریفی اومد بزن خیلی کارش خوبه
ادامه بده به (sm3)نقل قول: