195 (sm222)
نمایش نسخه قابل چاپ
195 (sm222)
پایان نامه تکمیل کنم میگیرم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه من کجا برم(sm50)
چه رشته ای بودی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارشد امتحان دادی یا میدی؟
(sm2)در آنجای خود نمی گنجینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علوم اجتماعی دانشگاه کاشاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارشد امتحان دادم چیز خیلی خاصی نخونده بودم نتیجه ی خوبی نگرفتم
مدارکمو دانشگاه تحویل دادم ببینم ارشد داشنگاه خودمون با شرط معدلی قبولم میکنن یا نه (sm25)
دل تنگم خونِ(sm50)
سیر خوردم با قرمه سبزی جون میده برا خواب(sm17)
خرخون (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)الاغ خون یابوخون(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب که تا صبح نخوابیدم الانم یه بطری دوغ خانواده خوردم با ست دارم چشامو باز میکنم (sm2)نقل قول: