میگم این دختره راست گفته یا شایدم اینجوری نشه ها ؟! (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میگم این دختره راست گفته یا شایدم اینجوری نشه ها ؟! (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آسیاتکم هر وقت لازم شد واسه خط جدید اگه گرفتم اول با زبان خوش دوم تهدید سوم دیگه 195 (sm222) (sm2) (sm2)
مگه اصفهانی نخوند تازه رو آلبوم قسمت شعر رو نوشته بودن : پیر جماران
یه احتمال هس خودشم خبر نداشته باشه شاتل محدودیت رو برداشته چون من اینجا مشکلی ندارم سینجول خطه شمال توام حتمن ندارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنسرت عبدلمالکی بی استرس و آهای رو بخونه خیلی خوب میشه (sm132)
میخواستی بگی وامونده هنوز نگرفته کوفتمون نکن (sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امتحان کنید خیلی باحاله (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)من خونه خرابم تو مرفه بی دردی
اگه واقعا نداشته باشم خیلی خوب میشه (sm172) خدا از دهنت بشنوه (sm50)نقل قول:
تا هفته آینده که این بسته ترافیک تشویقی حذف نمیشه که بگیرم .... بعد اگه بگیرم میتونم تو هر ماهی که شد چند گیگ چند گیگ استفاده کنم یا دیگه سر ماه سوخت میشه
دیگه راه کارش اومده دستم (sm2)دیدم به درد نخورد چند ماه استفاده میکنم میرم سراغ آسیا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروزم قبلش رفتم مخابرات ببینم خط تلفن چقدره ...خط تلفن ثابت بدون اینترنت 54 تومن ...
خط تلفن به همراه سرویس 3 ماهه اجباری 27 تومن که پول اون سرویسم جداگون باید پرداخت کنی