عاقو من قبول ندارم خیلی لباساش چسبونه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عاقو من قبول ندارم خیلی لباساش چسبونه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت سرور آپلودبوی واسه شما هم پایینه یا فقط واسه من اینطوریه ؟
بعد امیر میگم این گزینه ها رو درست زدم.خودش بعد خاموش میشه سیستم؟خیلی وقت پیش بلد بودم
دیشب تو لیست نزدم نیم ساعت از وقت رایگان رد شد سریع بیدار شدم دکمه پشت کیسو زدم.همه پرید از اول(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت سرور باران هم خیلی پایینه 20 تا بیشتر نمیره با چن تا البوم میخام دان کنم اصن نمیشه(sm178)
اگه همون موقع بارون بیاد می دونی چه اتفاقی میوفته (sm2)(sm81)نقل قول:
(sm120)اینجوری میگی یکی ندونه فک میکنه کنسل شدهنقل قول:
مگه نه آهنگش بعد جنون پخش شد (sm70) ویدیوشم ماه هاس که آماده ست ، در ایران ، ترکیه ، آمریکا هم فیلمبرداری شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب نشدی هنوز (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عقلش نمیکشه دیگه ، شعر طرف و میزاره ، بزرگترین فن طرف رو تگ نمیکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاق خاصی نمیوفته طبیعی به حساب میاد (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]