لینک
نمایش نسخه قابل چاپ
لینک
(sm120) مقداد داره محصولات شیائومی رو اسکولیز میکنه دمش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها!?؟!
الی واس الان بت میدم ..
شز کن دیگه این کانالش اصا برو دله ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبلیغات: @StageExtraAds
ربات: @StageExtraBot
شیز دیگه نخوانی موس شی !?؟! (sm19)
(sm3)
(sm27)
نسخهای خطی از کلیات شمس تبریزی در قونیه
یا حضرت مولانا (sm81)
شیر خدا بند گسستن گرفت
ساقی جان شیشه شکستن گرفت
دزد دلم گشت گرفتار یار
دزد مرا دست ببستن گرفت
دوش چه شب بود که در نیم شب
برق ز رخسار تو جستن گرفت
عشق تو آورد شراب و کباب
عقل به یک گوشه نشستن گرفت
(sm50)
(sm137)
(sm51)عالیه(sm127)
احمدوند پیش فروش آلبومش رو راه انداخت ...
3 هزار تومن ...
نه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
سری اول تازه تموم شد فیکس 1:30 طول کشید از 8 شروع کرده بیدم(sm120)
دمت گرم ببخشید که بیش از برآورد اولیه طول کشید(sm120)
سری دوم زدم دانلود (sm118)(sm118)(sm118)
(sm98)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش مى گذره؟ چ خبرا
در پیش بی دردان چرا فریاد بی حاصل کنم
گر شکوه ای دارم ز دل با یار صاحبدل کنم
در پرده سوزم همچو گل در سینه جوشم همچو مل
من شمع رسوا نیستم تا گریه در محفل کنم
اول کنم اندیشه ای تا برگزینم پیشه ای
آخر به یک پیمانه می اندیشه را باطل کنم
رهی معیری
(sm50)
قربانت سلامتی (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا صبح داریم میریم سیاه مزگی (sm118)
(sm118)ناهار تو ییلاق
(sm77)(sm138) اسی من خواستم بنویسم همین رامبد نمیدونم چطور نوشتم مردم (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا قاطی کردم نمیدانم اگرم اون موقع نوشته بودم مردم تو ذهنم بوده اون تعداد آدمیه که تو صحنه برنامه این یارو سسخل حضور دارن !
(sm70)این همه بیخودی تو سرزنون و عزا میشه!!!
خب یکم هم بیخود بخندن چی میشه مگه !!!
(sm50)
البته در مورد موسیقی و سایر مسائل تخصصی نباید حرف اضافه بزنن اینو قبول دارم ... (sm98)
ايوالله،خوش بگذره(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامی خواب بودم بعدا این لینکی رو که دادی نگاه میکنم (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد بیا که دل دار رسیده ست ! یافتمش ! (sm118)
یه آدمِ . . . رفته ویکی پدیایِ فارسی رو عوض کرده .
چهار تا کلمه رو با گوگل ترجمه کردم دیدم همینه !
فیلمِ طمع 1924 محصولِ لهستان !
توضیحاتِ تکمیلی : نسخه یِ اصلی یِ فیلم 8 ساعت بوده !
فقط 12 نفر اون نسخه رو دیدن .
کار گردانش گفته بود هم راهِ این فیلم تمامِ زنده گی یِ منم سوخت .
اون تهیه کننده یِ . . . امریکایی هم 2 ساعت از فیلم رو انداخته سطلِ آشغال !
هر وقت فرصت کردی بشین به بینش !
Greed 1924
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm118)
اون قدیم شبکه 4 نشونش داد دیدم البته تو دو قسمت 2 ساعتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)جای شما خالینقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جانا قوربان(sm176)نقل قول:
در دهه ی ۸۰ پس از نزول سطح آثار خوانندگان فارسی زبان به یکباره جوانی خرمشهری به این اوضاع سرو سامان میدهد.
محسن چاوشی حسینی اکنون پس از ۱۳ سال در سطح اول بازار موسیقی فعالیت میکند. آخرین آلبوم او امیر بی گزند بود که بازتاب های فراوانی داشت.اما بعد از آن اتفاقاتی رخ داد که برای هوادارانش به هیچ وجه خوشایند نیست.
پس از اینکه شهرزاد ۲ در مسیر خود دچار لغزش هایی شد به نظر میرسد چاوشی بدون سروصدا از این پروژه کنار کشیده و به دنبال تغییر و تحولاتی است.
از اطرافیان وی شنیده میشود که او به همراه خانواده خود و البته به کمک برادرش قصد اقامت در اسپانیا را دارد.
این خواننده ی محبوب پس از انتشار آخرین آلبوم خود قطعه ای به نام "پسرم" را در فضای مجازی منتشر کرد که حس وطن دوستی او در این قطعه ملموس بود.اما آنچنان که باید و شاید مورد استقبال قرار نگرفت.
محسن چاوشی زین پس در صفحه ی شخصی اینستاگرام خود ذهن مخاطبانش را آهسته آهسته آماده میکند.
چندی پیش بود همسر وی عکسی را از خود در اسپانیا به اشتراک گذاشت.
محسن چاوشی سر انجام از این تصمیم خود پرده برداشت و با استفاده از مقالات شمس و با زیرکی تمام خبر جدایی اش را از ایران برای همیشه اعلام کرد
خواهم اینبار آنچنان رفتن
که نداند کسی کجایم من
همه گردند در طلب عاجز
ندهد کس نشان ز من هرگز
سالها بگذرد چنین بسیار
کس نیابد ز گرد من آثار
بخصوص زمانی که عکسهایی از سفر به ترکیه را در صفحه ی خود به اشتراک گذاشت، این جملات از مقالات شمس معنای واضح تری به خود گرفت.
چاوشی پس از ترک وطن به همراه خانواده اعتراض هایی که سالها در سینه میپروراند را آشکار کرد.
این خواننده ی مردمی کلیپی کوتاه را به اشتراک گذاشت و وضعیت اقتصادی ایران و سکوت مردم را محکوم کرد.
مقصد نهایی این هنرمند شهر مادرید اسپانیا خواهد بود و جالب اینکه در اولین اقدام به سراغ علاقه همیشگی خود یعنی جیپسی کینگز رفته است.
به نظر میرسد در آینده شاهد تغییراتی در فرمت آثار این خواننده به سمت موسیقی فلامنکو خواهیم بود.
ضمنا اواخر نیمه شب گذشته ۷ دی ماه طی تماس آقای چاوشی ،اینجانب از خواب پریدم.
حالا یه نفر این خواب منو تعبیر کنه (oٍ-o)
برخیز از این جهان پر ننگ
بیرون ز زمانه ساز آهنگ
جز شربت عشق را مکن نوش
جز دامن عشق را مزن چنگ
میسوز چو آهن اندر آتش
تا ز آینهٔ دلت رود زنگ
(sm50)
13 و 14 دی استاد ناظری پدر همراه با ناظری پسر ، اراک ... (sm50)
بار فراق دوستان بس که نشسته بر دلم
میروم و نمیرود ناقه به زیر محملم ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]چقد خوشگل بوده شاه بانو تو جوونیش (sm127)(sm127)(sm74)
عجب بالا و پایین داره دنیا
عجب این روزگار دلسرده با ما
یه روز دورو برم صد تا رفیق بود
منو امروز ببین تنهای تنهام (sm50)
شکیلا در یکی از مصاحبههای خود با یکی از شبکههای ماهوارهای فارسی زبان در تابستان سال ۱۳۸۰ در پاسخ به سؤال مجری این برنامه (حمید شب خیز) مبنی بر اینکه چرا هیچگاه در کابارهها به اجرای برنامه نپرداخته است؟ پاسخ داد: «اشعار مولانا با کاباره جور در نمیآید». وی همچنین در پاسخ به سؤال «آیا معمولاً مشروب میخورید یا خیر؟» پاسخ داد در عمر خود هیچگاه لب به شراب نزده است.
(sm19)
وقتی نیستی گل هستی خشک و بی رنگ میشه ... (sm50)
نمیدونی چقدر دلم برات تنگ میشه ... (sm50)