الان مرتضی هنوز هست؟سارا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dark Silence [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الان مرتضی هنوز هست؟سارا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dark Silence [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اووووه نه بابا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ent [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدااااا؟چه شده است ای وی؟نقل قول:
سینا سرلک، تک آهنگ جدیدش، قشنگ نبود (sm172)
به جایی رسیدم که حتی به خودمم اعتماد ندارم (sm1)
خیلی وقته آهنگ نگرفتم الان کلی باید بگیرم.(sm178)
این یعنی حال بد (sm74)
بگیر بگیر، تو میتونی صادق (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
همین که دانلود میکنیم به صدتا کردن می ارزه (sm2) عجب دلخوشی هایی داریم
بهنام بانی (sm59)
این کیه بخدا (sm25)
من بدون آهنگ نمیتونم زندگی کنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم صادق، معتاد شدم، سه چهار سال اخیر، شدید شده(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز که هنوزه دارم آرشیو رو مرتب میکنم (sm2)
صادق این افتر که رم سیستم رو مایید (sm81) (sm59)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خوراکش ماییدن هست(sm59)
ولی عاشقشم(sm74)(sm127)
زن زندگیه(sm2)
آی قربونه خوراکش برم (sm2)نقل قول:
الان که 8 گیگابایت رم هیچ ارزشی نداره.
چهار تا صفحه باز میکنی تو فایرفاکس، 800 مگ اشغال میشه (sm74)
رمم که گرونه (sm81)
رم سیستمت چنده صادق (sm173)
یه 8 تا دیگه بگیرم، خوب میشه (sm173)
خدا کنه پایین بیاد (sm120)
مال منم 8(sm120)نقل قول:
من کاری به مقدار ندارم وقتی یه کاری بخوام شده با کتک هم کارم باید راه بیوفته(sm2)
کیس خدابیامرز قبلی با گرافیک 64 مگ و رم 700 مگ
اینقدر لگد بهش زدم که نگو(sm30)
(sm30)
بیشترمون تجربه کردیم (sm2) ویندوز XP (sm59)
ای کاش فراموش کردن چشمان تو به همین آسانی بود (sm172)
نمی شود.. نه اینکه نشود! خودم نمیخواهم (sm54)
- (sm50)
(sm50)
هستی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
راه باز هست و جاده دراز ... دست دوستی هم نخواستیم بدیم
یک کلام ختم کلام ....عرض بنده این بود رفتار شما درست نبود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوه اضافه نخور چاقال مناسب جوونا نیست پس مناسب عمته چونی(sm142)نقل قول:
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشت، که بستههای شبانه یک نوع هدیه محسوب میشود اما شاید از نظر رفتاری و فرهنگی مناسب محدوده سنی نوجوانان و جوانان نباشد.
دیگه شدیدا این شکلکو میذارم:
(sm50)
لعنت (sm102)
آلت نهنگ در ماتحتتان
(sm2)
محدوده سنی اینا همه بهانست.
وقتی سن قانونی تو این مملکت 18 به بالاست، حالا این حرفی شده که چی!
همین دیگه..
بابا اینا اگه قدرتشو داشتن کل اینترنت مسدود میکردن ریدم دهنشون پفیوزا(sm25)
مارو بیچاره کردن همینا کردن (sm1)
از اینا ایده های بهتری انتظار نمیره...
این که میگه بسته شبانه در اینده حذف خواهد شد
عرضم به درزتون که خودتم در اینده حذف خواهی شد فعلا که روحانی هواتو دارد
انجمن ریخته بهم پست ها بالا نمیاد