(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
(sm172)
واک یو (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جنون رو قرار بود راوی دیوث بسازه که خوشبختانه فعلا کنسله (sm2) در ضمن خودت اولین ار شایعه جنون رو پراکوندی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه قرصی خوردی حالا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلن که ازش کار نمیکشم یکم فضا کم داشتم یه سریالو چن تا فیلم ریختم توشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتظرم تا وین 10 اونجا خودشو نشون میده
اره خیلی زیاد مثلا یک فیلم چن صد مگی رو کات کردم انگاری گذاشتی تو فولدر همون درایو !
خیلی خوبه (sm111) الی بیا بگو من چه کار کنم یه هفته نت ندارم (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک نکنم یه هفته طول بکشه اخه کاری نداره مگر اینکه کارکنان اون شعبه گشاد تشریف داشته باشننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مال خودمو 24 ساعته وصل کردن فقط چون اخر شب بود افتاد فردا صبش کانفیگ کردم
یه دفه مال دوستمو چون کانفیگشو بلد بودم بش گفتم فلان چراغت روشن شد خودت بزنگ صبر نکن یه روز بعد درخواست روشن شد زنگ زد اونم بش یوزر پسو داد وصل شد بخوای صبر کنی اینا بزنگن معلوم نیس کی برسن چن تا نیرو داشته باشن
نمیدونم دست توئه الان (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)بازم اشاره نشده کدوم اهنگش
از امشب تا جمعه فرصت رای دادن بید خیلی وقته نظرسنجی شرکت نکردیم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]