کیـــ.رم دهن اونیکه میگفت:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
عاقا مشقارو نمیبینی؟
لـــ.اشیه خـــ.ایه مال يهو يادم افتاد ديـــ.وثو!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
کیـــ.رم دهن اونیکه میگفت:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
عاقا مشقارو نمیبینی؟
لـــ.اشیه خـــ.ایه مال يهو يادم افتاد ديـــ.وثو!!!
火女大きい 食べる飲む 火女大きい 土風نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفرما من به ژاپنی ترجمه کردم (sm59)
هیو ها دا زا یاراکا هـــوندا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جریان پدیده چیه من نمیدونم (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکلی که درست بشود مشکل نیست که... مشکل باید درست نشود تا مشکل باشد (sm132)نقل قول:
عمــــــــــــه... بی برو (sm70)نقل قول:
طبق معمول اختلاسات و تخلفات ، اصلا دیگه اجازه نمیدن خبراش پخش بشه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اطلاعات تکمیلی میدم بزودی (sm172)
شیخ الرابع (sm70)نقل قول:
مشکلی که درست بشود مشکل نیست که... مشکل باید درست نشود تا مشکل باشد (sm132)
اجازه بدهید خشتکمان را بجنبانیم (sm70)
بد بختی ....(sm81)نقل قول:
پوریــــــا... خودتو برسون (sm2)نقل قول:
شصــتی بــرایــش باقی نمــانــده بــود ...
.
.
.
.
.
.
.
پســری کــه عــاشق دختری شده بود ،
که روزی 4000 هزار تا پست میگذاشت |: