من به خاکستر نشینی عادت دیرینه دارم ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
من به خاکستر نشینی عادت دیرینه دارم ... (sm50)
سلام نوکرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره اصن قبلا نمیشد گوش بدی خیلی بد بود ولی الان باز خیلی خوب شده ..
والا هنسفری هم نزدم یعنی اصلا احتیاج نبود مگه اینکه کر باشه کسی که نتونه تشخیص بده(sm59) یا اسپیکرش خراب باشه (sm51)
کارت درسته .. (sm19)
(sm50)
سیگارو رووشن کنیم که خبری نیس...
(sm50)(sm50)(sm50)
من به نوری كه رو دستاته حسادت میكنم،
واسه ديدنِ تو
با آينه رقابت میكنم ... (sm50)
داره از تنهایی گریه م میگیره
توی این شهر دیگه موندن نداره ... (sm172)
بعد تو نیامد چه ها که بر سر من ... (sm172)
رفتی و ندیدی که بی تو شکسته بال و خسته ام
رفتی و ندیدی که بی تو چگونه پر شکسته ام
رفتی و نهادی چه آسان دل مرا به زیر پا
رفتی و خیالت زمانی نمیکند مرا رها
ای به دل آشنا تا که هستم بیا
وای من اگر نیایی ... (sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)
همه روح، خسته مادر ، همه دل شکسته مادرهمه تن تکیده مادر ،همه رگ گسسته مادر
تو رها و ما اسیران ز غم تو گوشه گیرانهمه ما به دام مانده، تو ز بند رسته مادر
دم رفتن است باری نظری که تا ببینیکه چگونه خانه بی تو، به عزا نشسته مادر
سفری است اینکه میلش نبود به بازگشتیهمه رو به بی نهایت سفرت خجسته مادر ...
حسین منزوی ...
(sm27)
مست می کنم مث ی بطری شراب..........(sm88)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm70)
قصه رنج و عذابه دل من
بخدا خونه خرابه دل من
وقتی لب وا کنم از شکوه دل
قصه صدتا کتابه دل من(sm172)
عالی عکس پروفایل.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @ حاجی ما آخر خطیم کو بدترش؟
رو ب روت سراب
پشت سر خراب(sm172)
نمودی منو .. (sm2)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث بیا ایران (sm51)
نامردی اگه بخوای بیای و به من نگی .. (sm39)
یه کاری توی زندگیت برام انجام بده اصن برو بپرس تو که میری تو شهر نزاییدی که .. (sm2)
از بی خوابی حوصلمون سر رفت(sm50)
تنها صداست که میماند (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
نصفه شبی پا شدم باز دارم اهنگا رو گوش میدم (sm120)
کیفیت ها(sm60)ماشالا امیر(sm23)
ای جانم فردا سیاه مزگی
پنیر محلی بزنیم تو رگ
(sm110)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) طبیعتش عالیه کسی اومد گیلان حتما بره
چندسال پیش بالاتر از اینجا رفته بودم عروسی..(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنار جاده صندلی گذاشته بودن خیلی سرو ساده و صمیمی .رقصیدنم نوبتی بودم اول خانوما بعد اقایون...(sm70)
جالبش این بود که همه زنا و دخترا با روسری و حجاب کامل می رقصیدن(sm30) ماهم مثلا خوشتیپ کرده بودیم از رشت ب اقا دوماد که همکلاسی دانشگاه بود افتخار دادیم رفتیم حسابی تحویلمون گرفتن و دخترا امار می دادن اما ما نمی دادیم(sm51)..ی جوری ما رو نگا می کردن مردم باورمون شده بودم آدم حسابی هستیم(sm120)
مردمان خیلی با محبت و باصفایی داره اسم روستاش خاطر نیس..(sm50)
ضمنا سیامزگی کوفتت بشه(sm128)
پلیس راه فومنات بودم هرروز کارمون سیامزگی و گوجه و خیار بود(sm98)
یادش ب ک ر(sm3)
باشه اومدم گیلان حتما می رم گیله مرد(sm30)(sm120)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راس میگی نباید اینجور بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اخه نصف سایت رشتیه
(sm2)یکی از همونا رو میگرفتی
اینقد افسردگی وشکلک سیگار نمیذاشتی
سر 250 گرم خودمو ب گا می دادم(sm81)نقل قول:
من تا قبل سربازی فقط پنیر سفید کارخونه ای میخوردم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی تو سربازی یک در میان لیقوان و سیاهمزگی میزدیم(sm120)
یادش به ک ر تکیه کلام منه تو نگو(sm35)(sm2)
(sm2)دیر یا زود می دینقل قول:
حاضرم بدم اما ندم (sm25) ( جمله فلسفی بود) (sm50)نقل قول:
بوشو ری (sm102)(sm39)(sm139)نقل قول:
(sm120)چه اشتباهی کردیا
شیر و پنیز تازه داشتی همیشه
داماد سرخونه میشدی زندگی در طبیعت دلت میاد(sm70)
زنت هم عاشقت بود همش میترسید تو خوشتیپ رو از دست بده (sm70)
بخوابید بابا (sm2)
این عکس تو امضات منو یاد مکان دنج میندازه تو دل طبیعت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره پدرزنمم کلی زمین و گاو و گوسفند داشت(sm59)نقل قول:
(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)فکرش هم قشنگه(sm51)(sm127)نقل قول:
معلومه ب شکش در طبیعت علاقه داریا(sm30)نقل قول:
فردا پس همونجا مخ یکی رو بزن(sm98)نقل قول:
ما رفتیم....(sm27)