یاراکا یاراکا (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یاراکا یاراکا (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
90 هزار میلیارد؟ (sm88)نقل قول:
بجنبانید... به شرطی که طوری نشود (sm132)
شیخ دوست داریم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوریاااا جونم (sm70)نقل قول:
نوید فی المجلس میگه:
پوریــــــا... خودتو برسون (sm2)
از اینها که خودمان به وفـــــــــــــــور داشتیم چرا با ارز ما محصول بلا استفاده وارد میکنی؟ (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرموقع دکمه تشکر احسان و نقل چندگانه تو درست شد سرورم درست میشه... من الان دارم از فرط سرعت هلاک میشم (sm120)نقل قول:
به ادمین میگن نظرت راجع به لیوان یه بار مصرف چیه؟
.
.
.
میگه من یه ساله دارم راضیم
عدمین (sm2)نقل قول:
من نبودم نباس بگی این داوشمون کو؟؟؟؟؟(sm74)نقل قول:
(sm19)
ﺭﻭﺯﺍﯼ بسيارﺳﺨﺘﯿﻪ!!
.
.
.
.
شناختن تفاوت ميان ﺩﻭﺳﺖ از ﺩﺷﻤﻦ!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻣﺜﻞ ﻓﺮﻕ ﺑـــ.ﯿﻼﺥ (ok)ﻭ ﻻﯾﮑﻪ (ok)
ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺗﺸﺨﯿﺺ ﺩﺍﺩ ﮐﺪﻭﻡ به کدومه!!!
بلا استفاده نیس...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان همه دارن استفاده میکنن....
انشاالله داریم به تولید انبوه میرسیم(sm178)