برج سلمان به فنا رفت (sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اونموقع کلاس بودم (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
برج سلمان به فنا رفت (sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اونموقع کلاس بودم (sm50)
کشته و مجروحاشو بگو (sm74) انفجارم بوده اولش (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم خاموش نشده!
اینجا کجاست (sm70)نقل قول:
انفجارهای پی در پی در نقاط مختلف کشور
آیا اتفاقی است؟؟؟؟
آه من بوده چقدر انتظار کشیدم برای جایزه ماشین mvm (sm81)نقل قول:
Big Boss (sm172)
(sm50) ای خدا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوهسنگی (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یغما احتمالا بره بگرده اگه عکسی با کیارستمی گرفته باشه شر کنه (sm120)