فعلن تا هوا سر بشه یه سررسید جور کردم آلبومو بزارم تو اون بیارم خونه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فعلن تا هوا سر بشه یه سررسید جور کردم آلبومو بزارم تو اون بیارم خونه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)اشترم شلوارتو پات کن
شایعه شده تهران زلزله میاد امشب پارکا چه شود(sm59)
همه ی امکانات واسه تهرونیاس هیچی نمیشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) کی البوم یخ نکنه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کن عبدل آلبوم بده کاورش همینی باشه که امیر زده میشه بخری از محله رد شی ؟ (sm2)نقل قول:
باز این پیرهنشو گرفتن اگه تو کاور شلوارشو بگیرن (sm2)نقل قول:
عبدل ؟نقل قول:
من دیش ماهواره تو خیابون میگیرم دستم می برم تابشو بگیره (sm2)
البوم که چیزی نیست
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عبدل کیه