با اختلاف وثوق ! (sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
با اختلاف وثوق ! (sm54)
چرا؟(sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اختلاف (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اگر روزه نگیرم و بگیرم فرقی نمیکنه گشنه میمونم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین بزغاله دیروز یه پست دادی میخوام دهنتو آسفالت کنم !
عبارات با ختلاف و ... بدعتی است در تاریخ باران (sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب بیا یه توافق کنیمنقل قول:
بصورت سوری من میگم میخوام ایرا رو بخرم به ساعت نکشیده منسچتر - سیتی و چلسی و تاتنهام یورش میارن واسه خریدش (sm10)
اینجور شما هم باید به تخفبف اساسی واسه خدیرا بدین قبوله (sm10)
حداقل یکسال کره اسب ما بزرگ شد بعضی تیم ها هستن 7 8 سال در همون مرحله موندن (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس چه بهتر که بگیری و کلاس بذاری که منم آره (sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم تو پرز دیوث(sm3)