یکی از بهترین تجربیات هر انسانی میتونه این باشه که ساعت 3 صبح بره در یخچال رو باز کنه و هندونه بخوره
نمایش نسخه قابل چاپ
یکی از بهترین تجربیات هر انسانی میتونه این باشه که ساعت 3 صبح بره در یخچال رو باز کنه و هندونه بخوره
فقط کامنت میلیاردر روس (sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm30)
(sm127)(sm27)
باید یه کلاس 6 واحدی براش بزارم تا توجیه شه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چش شوری دیگه (sm120) هر موقع گفتی بیکاری من بیچاره شدم اون روز (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوزر همینطوری خوبه رنگ و لعاب ماله جووناس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیبول میشی ایشالا (sm176) الان ظرفیتا رو زیاد کردن و قبولی راحت تر شده
البته پسرا وقتی این جمله رو در مورد رفیقشون بکار میبرن یه معنی دیگه هم داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسیقی (sm70)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بشین بخون از نظرات کارشناسانه ی من استفاده کن و فیض ببر (sm120)
(sm2)(sm2)نقل قول:
تا الان 20 روز شده (sm132)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از همون هفته اول هم پر از عطر زندگی و شوق رویش بودم (sm2)
نه باو بیدارم فقط حس و حال هیچکاری ندارم، خسته ام، خسته (sm50)(sm120)
هرچه زودتر اقدام کن پس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شمام که دلت جوونِ (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون (sm174) اما آخه همــــــــــــه جا رو زدم کلا هرچی ارشد نفت بود همه گرایشا 48تا رشته بودن همه رو زدم... ولی هرجایی نمیرم اگرم قبول بشم...
روز بخیر دکتر مهندس آقای پدر حال و احوال؟ (sm146)(sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)