(sm2)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm2)
(sm2) (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالی بود محمدحسین(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی که هادی گفت درسته چیزی که خودت هم گفتی درسته. حتی اگه اون آواتار هم پیدا کنم بازم بعد چند وقت عوضش میکنم.(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دادا چرا دلخور شم.(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
تا به حال این جمله را شنیده بودینقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
" خر مریض " یعنی طرف هم خر هم مریض (sm2)
خب الان که چی؟(sm120)نقل قول:
به خودت گرفتی هااااااااا خخخخ(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اگه به خودم گرفته بودم تا حالا امیر بنم کرده بود.(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm70)نقل قول:
(sm50)
- (sm50)
(sm50)
روزی اگر زاغی ، روباه را بلعید
جای تاسف نیست(sm50)
#2222(sm51)
(sm50)
(sm50)
(sm198)
تو مقصدِ منی !
(sm172)
منو با گریه هات نشکن (sm169)
(sm50)
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
(sm50)
خونه . . . (sm74) (sm127) (sm74)
(sm50)
اشتباه میکنی
با قدم ها جاده ی غربتو اندازه زدیم . . . (sm50)
غزل خانوم . . . (sm50) (sm127) (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm10)
(sm50)
یادت میاد شروع شد از کجا رفیق . . . (sm50)
به خودت تلقین نکن با ما مخالفی . . . (sm50)
(sm27)
(sm77)
- (sm27)
(sm172)
(sm27)
(sm50)
(sm172)
خاطره یعنی یکی اینجا کمه (sm88)