نیستروی تک بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدای محوطه جریمه
نمایش نسخه قابل چاپ
نیستروی تک بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدای محوطه جریمه
به جرات میتونم بگم روزه کمترین تاثیر رو روی تو داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پستُ از من تحویل بگیر من برم بخوابم یُخده(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماموریت:
1-فروش ایارا به آرسنال
2-اثبات بزرگی مارادونا به عنوان بهترین بازیکن تاریخ
3-اثبات بزرگ نبودن دلبوسکه به عنوان سرمربی
(sm10)
کاملا بر عکسه الان (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه واقعا فكر كردم منو با كسي اشتباه گرفتي (sm121)
ایارا رو بفروش خدیرا مجانی مال شما(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خورخه مندس لاشی مدیربرنامه جیمز رودریگز و فالکائو و دیماریا با همه(sm120)
کلا از 1 میلیون فوتبالیست فک کنم فقط 10-15 تاش مدیربرنامه هاشون خورخه مندس نباشه(sm120)
کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت یه بازیکن همیشه نشان از دوس داشتنی بودن اون نیست
من کیفیت کلوزه رو زیاد قبول ندارم ولی به شدت بهش علاقه دارم (sm10)
مثلا دوست دخترم نداشته قبلیم ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پا قدمم سنگین بود ؟! (sm25)نقل قول:
ایارا رو میندازیم به یونایتد که دنبال هافبکه (sm120)
مارادونا هم با اختلاف (sm120)
بین علما اختلافه البته ! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]