واقعا جای بسی تعجب داره...نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا جای بسی تعجب داره...نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوپرايز بود(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنبال یک نرم افزار میگیردم که صدای خواننده را از موزیک به راحتی جدا کنه و موزیک بی کلام بشه.
چه نرم افزاری باید بگیرم که کار کردن باهاش زیاد هم سخت نباشه؟
هی روزگار (sm50)
چنین نرم افزاری وجود ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیشده گیله برارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی(sm120)خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم عزیزم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا بده برکت(sm50)
(sm81)
ناراحتم از چشم و ابرویت
از ارتباط باد با مویت
از سینه ریزت از النگویت
ناراحتم،از من چه میخواهند؟!
ناراحتم ...یاران،سران بودند
امّیدِ ما ناباوران بودند
این دوستان،سرلشگران بودند
در چادر دشمن چه میخواهند؟!
ناراحتم از خوب های بد
از تو،از این یارانِ یک در صد
بی آنکه ربطی بینتان باشد
ناراحتم از این همه بی ربط
من در خیابانی پُر از خنده
هی اشک می ریزم به آینده
ناراحتم آقای راننده
ناراحتم ... لطفا صدای ضبط ...
پروانه بودم شمع را دیدم
در شعله ، قلع و قمع را دیدم
تنهاییِ در جمع را دیدم
دیگر بس است این عشق آزاری
در خاکِ مطلوبت چه چیزی کاشت ؟
این دل که جز حسرت به دل نگذاشت
تو دوستش داری و خواهی داشت
امّا خودت را دوست تر داری
ناراحتم از ناتوان بودن
سخت است مالِ دیگران بودن
دنبال چیزی لای نان بودن
اینگونه من شاعر نخواهم شد
عشق آنچه در ذهنت کشیدی نیست
روحم شبیه آنچه دیدی نیست
زحمت نکش لطفا،امیدی نیست
من دیگر آن یاسر نخواهم شد ...
ناراحت از محدوده ی قرمز
می گِریَم از رود ارس تا دز
این اشک ها...این اشک ها ... هرگز
از مردی ِ ما کم نخواهد کرد
من در خیابانی پر از خنده
هی اشک می ریزم به آینده
ناراحتم آقای راننده
امّا صدا را کم نخواهد کرد ...
امّا صدا را کم نخواهد کرد ... (sm50)
یاسر قنبرلو ...
(sm27)
با قدم ها جاده یِ غربت رو اندازه زدیم (sm50)
شهره صولتی - ژاکلین - هوس - حیرون
(sm50)
شهبانو (sm172)
ياور هميشه مومن، تو برو سفر سلامت، غم من نخور که دورى براى من شده عادت... (sm50)
سحر دوباره بر مى خيزد.... (sm172)
چرا نمیمیرم ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارزش خريد داره؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دومى چى؟ اى پى اس هست و 23
قفس بارونه ، کابوسِ کبوتر ... (sm50)
این بنکیو خیلی ازون الجیه گرونترهنقل قول:
حرف گوش کن فقط همون الجیه یبار دیگه ببینم پست گذاشتی یکسال حبس با سینجول تو یه چاله
رییس لطف میکنی یه لینک کم حجم از این بدی ...
maelstrom 2002
فیلمای قدیمی که کم حجم ندارن
بعدشم این فیلم فک کنم اصن 720 نداره dvdrip
بعد از 1 ساعت گشتم و با ناامیدی فراوان رفتم تاینی 500 مگ گذاشته بودش
(sm172)اشترم یه راهی پیدا کن فیسو مث برق وا کنه
برات پخ کردم
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته نمیشه معنی نداره ..
شبیه ساز اندرویدو نصب کن با اون از کامپیوتر بزن بخر .. (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چِل .. (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همی که الان هس اصا خوشم نیومدد ..
الی کامران رسول زاده جونت امشب میاد دورهمی .. :l
الان که چیزی نیس (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)
بع (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) قالبو با شه شیزایی میخوای طراحی کنی !?؟!
گل من (sm10)نقل قول:
برو توی Store نرم افزار آیتونزنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چی تو همین مایه ها..با یه پلیر قوی
(sm74) دمت گرم عجب چیزیه (sm10)یاران
نقل قول:
فوشت میدما منظورم پلیر نی قالبو میگم از فریم وورکی شیزی استفاده میکنی یا نه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفم ..